Yardım Molex Bağlantı Hakkında

Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar kasamın Chasses 1 ve 2 fanları molexe bağlı. Ben anakarta bağlayıp anakart üzerinden fan kontrolunu yapmak istiyorum fakat yapamadım. Fanın Kablosunun ucuna molex takılı onu da sökemedim. Sökülmüyor. Var mı bir yolu?

molex ile bağlanan fanlar kontrol edilmez direkt anakarttan güç alır ve tam güç çalışır,

Ekler

• IMG_20250619_232822.webp
    IMG_20250619_232822.webp
    1.2 MB · Hit: 18
var mı önerebileceğin fan hub
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk böyle hocam resimdeki gibi
başka kablo yok yani fandan çıkan?

başka kablo yok yani fandan çıkan?
Valla hazır montaj olduğu için bana bu şekilde geldi bunu hangi molexe montajlayacağım resimde 4 tane molex birbirine bağlanmış

Valla hazır montaj olduğu için bana bu şekilde geldi bunu hangi molexe montajlayacağım resimde 4 tane molex birbirine bağlanmış
hocam pardon yanlış bilgi verdim,sizin fanlarda sadece molex çıkışı olduğu için sizin fanların hızını ayarlamanız mümkün değil.yeni fanlar almanız lazım.

konrolcülü fan almanız lazım, anakartınız nedir

Asus prime b 650m r

hocam pardon yanlış bilgi verdim,sizin fanlarda sadece molex çıkışı olduğu için sizin fanların hızını ayarlamanız mümkün değil.yeni fanlar almanız lazım.
Ozaman kalsın ya sabit dönsün ileride alırım

Asus prime b 650m r

Ozaman kalsın ya sabit dönsün ileride alırım

böyle bir şey alırsan kumandadan ayarlaya bilirsin genelde 3 kademe oluyor son hız orta hız yavaş hız diye renkleride değişiyor kumanda dan

Geri