Merhaba Yks den çıktığımda ilk defa bir bilgisayar toplamak istiyorum eskiden laptop kullanıyordum almayı düşündüğüm parçalar
www.gaming.gen.tr
www.itopya.com
www.incehesap.com
www.gaming.gen.tr
www.itopya.com
www.incehesap.com
www.vatanbilgisayar.com
www.incehesap.com
bunları almayı düşünüyorum şu an 113bin civarı bir fiyata gelmesi lazım bu fiyat bandını çok yukarı çekmeden neleri değiştirebilirim ya da değiştirmeli miyim chatgpt psu da corsair 850x shift önerdi anakarta başka daha ucuz bir şey söyleyip o farkla rami yükseltebilirsin falan dedi mesela
dediğim gibi ilk defa sistem toplayacağım monitör ve klavye de alacağım için fiyat 115 civarlarında kalsa iyi olur

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
NVIDIA Blackwell mimarisi, gelişmiş soğutma ve güç dağıtımıyla geliştirilerek olağanüstü dayanıklılık için sağlamlaştırıldı.

Lexar 32GB (2x16GB) Ares RGB 7200MHz CL34 INTEL XMP/ AMD EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram | ITOPYA
Lexar 32GB (2x16GB) Ares RGB 7200MHz CL34 INTEL XMP/ AMD EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile LD5U16G72C34LA-RGD ITOPYA'da

AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Lexar NQ790 2TB 7000MB – 6000MB M.2 SSD
İş gününüze güç katmanıza yardımcı olmak için tasarlanan Lexar NQ790 PCIe 4.0 SSD, ihtiyacınız olan yüksek performansı sunar.

NZXT H9 Flow Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H9 Flow Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CM-H91FB-01 ITOPYA'da

NZXT Kraken 360 RGB RL-KR360-B1 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com

MSI X670E GAMING PLUS WIFI AMD X670E AM5 Soket DDR5 7800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI X670E GAMING PLUS WIFI AMD X670E AM5 Soket DDR5 7800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com

bunları almayı düşünüyorum şu an 113bin civarı bir fiyata gelmesi lazım bu fiyat bandını çok yukarı çekmeden neleri değiştirebilirim ya da değiştirmeli miyim chatgpt psu da corsair 850x shift önerdi anakarta başka daha ucuz bir şey söyleyip o farkla rami yükseltebilirsin falan dedi mesela
dediğim gibi ilk defa sistem toplayacağım monitör ve klavye de alacağım için fiyat 115 civarlarında kalsa iyi olur