❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

last mile kodu ile bilgiziyi onceki sayfalarda yazdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilgilendirme sonmile kodu paltr ile başlarsa araskargo veya kargoistte teslim ediliyor
60... İle başlarsa imile express alıyor doğru fakat eskiden imile llojistik PTT ye ait tüm gönderileri alıyordu son 6 aydır sürat ile anlaşıyor yani vergi çıkma ihtimali burda kimseye yok herkes rahat olsun iyi alışverişler herkese
Sunu @yaman..k ilk konu mesajina yaz istiyosan adimi etiketleyip

ek tek bir hocamin urunun pttye verildigini gordum ondada 800 kusur vergi cikmisti bilginize ama 20 den fazla siparisimde vergi cikmadigini bildirmek isterim

ek tek bir hocamin urunun pttye verildigini gordum ondada 800 kusur vergi cikmisti bilginize ama 20 den fazla siparisimde vergi cikmadigini bildirmek isterim
Başı 60 olanların mı

Genel bilgilendirme mesajı ekleyeceğim birazdan. Konu çok tekrara düşüyor hâlbuki 1'2 sayfa önce yazıyoruz sonra tekrar soruluyor.

Genel bilgilendirme mesajı ekleyeceğim birazdan. Konu çok tekrara düşüyor hâlbuki 1'2 sayfa önce yazıyoruz sonra tekrar soruluyor.
Sacma sapan kargo muhabbetleri dondugu icin ayni seyler tekrar tekrar soruluyor, ben bilgi almak icin 25 sayfa gezdim sadece, konuya eklerseniz super olur

Yok o gun kargolanacak yok benim siparisim sunla basliyor sacma sapan konusuyorlar gelecek arkadas siparisin bekle iste

beyler evde 2 aula 2 ajazz 1 epomaker klavye var bunu almaya luzum varmı bunu alırsam 2-3 klavye temizliği yapıcam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri