Honor 1670tl olmakla birlikte daha güncel, türkçe, arama özelliği, dahili gps. Bunlar dışında bir şey yok. Aradığınız özellikler değilse vermeyebilirsiniz ekstra 700tl.
Haylou uygulamasında hiçbir sıkıntı yok. Uygulama güzel sade tasarımlı ve türkçe. Kötü çinli uygulamalara benzemiyor. Fakat uygulamayı fazla kullanmıyorum. Zaten bt açtığım gibi bağlantı kurulmuş oluyor. Sadece kadran değiştirirken açıyorum.
Karşılaştıracak olursam:
İkisi de süper, 60hz aynı akıcılıkta ve arayüzler çok benzer. Zaten ikisi de haylou marka.
700TL arttıracak şansınız yoksa veya bu artı özellikler size yaramıyorsa rs4 plus tercih edin.
Ben aşırı memnunum saatten. Fakat şuan yeni alacak olsam güncellikten ve arama özelliğinden dolayı Honor seçerdim.
3. yılındayım hala sorunsuz nabız 7/24 acık baska ayar yok 40 günü buluyor hala pil.
Honorun özellikler:
Bt arama, her zaman açık ekran, 5atm su geçirmezlik, 1.95 inch, alu gövde, dahili gps.
Haylou:
Bt arama yok, her zaman acık ekran yok, IP68, 1.78 inch, metal gövde, standart kordon(20mm hepsi uyar).
Koşu yapacaksanız dahili gpsi olması rota kaydetme açısından avantaj sağlar. Haylou olan türkçe olmamakla birlikte çok basit ingilizcesi var saaatin.