Öneri 5070ti vs 9070xt hangisi alınır

5070 ti aldım ya. daha sonrasında 2. el de hızlı gideceğini düşünerek

beyler 2sinden birsini alıcam artık daha da düşmze gibi hangisi sizce 4070 super kullandığım için 5070 den vazgewçmiştim
Kanka verdiğin fiyata göre aldığın fps değer diyorsan al ama mantıksız bir upgrade olur haberin olsun birebir aynı karta 10k dan fazla para vermek mantıksız gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı kartın bir muadilini kullanıyorum şuan 7800xt video felan çekmek istediğim için 4070s e geçeceğim 9070xt ve 5070ti arasında bende çok kaldım ama ortalama bir 4070s 21-22k bandına satılıyor bu yüzden 5070ti için min 18k xt içinse 12 çıkman gerekiyor hiç değen bir upgrade olmaz ekran kartın zaten sağlam boşuna değiştirmişsin

Kanka verdiğin fiyata göre aldığın fps değer diyorsan al ama mantıksız bir upgrade olur haberin olsun birebir aynı karta 10k dan fazla para vermek mantıksız gerek yok

Aynı kartın bir muadilini kullanıyorum şuan 7800xt video felan çekmek istediğim için 4070s e geçeceğim 9070xt ve 5070ti arasında bende çok kaldım ama ortalama bir 4070s 21-22k bandına satılıyor bu yüzden 5070ti için min 18k xt içinse 12 çıkman gerekiyor hiç değen bir upgrade olmaz ekran kartın zaten sağlam boşuna değiştirmişsin
hocam aslında maksat kartı güncellemekti fg var bi de. 4070s ile 5070ti aynı mı güç olarak

Son düzenleme:
hocam aslında maksat kartı güncellemekti fg var bi de. 4070s ile 5070ti aynı mı güç olarak
5070ti 4080s gücünde olması lazım ama kartı güncelliyeceğim diyede bir ton para vermişsiniz kötü bir upgrade olmuş

5070 ti aldım ya. daha sonrasında 2. el de hızlı gideceğini düşünerek
Nvidia hala 1 nesil önde AMD den, kas gücü olarak yakınlar ama kartın birsürü teknoloji avantajı var, kullanınca premium hissi veriyor. Sana tavsiyem kartı düz mantık kullanma sonra AMD ciler gibi olursun, her konuda kullanmaya çalış ki farkları gözünle gör. Bu arada FSR4 savunanlara bir şey dicem ben gözümle test ettim, FSR4 AMD için çok başarılı ama NVIDIA nin 2023 yılında çıkarttıgı DLSS3 ile benzer kalite veriyor, demek istediğim DLSS4 ü gözünüzle görmediğiniz sürece asla FSR4 ile kıyaslamayın, çünkü aradaki fark devasa.

Muhtemelen FSR4.5 yada FSR5 çıkarsa ozaman DLSS4 ile kıyaslanabilir, ozamanda DLSS4.5 yada 5 çıkacağı için, 1 nesil fark çok zor kapanır, AMD nin ciddi atılım yapması lazım ki yapmıcak çünkü bu iki firma arkada anlaşmalı çalışıyor, Konsolları ve el konsollarını AMD ye salmışlar PC tarafını NVIDIA götürüyor.

MFG konusuna gelirsek ben 4K da test ettim HL 2 Remix dışında tüm oyunlarda stabil çalıştı.

Son düzenleme:
5070ti 4080s gücünde olması lazım ama kartı güncelliyeceğim diyede bir ton para vermişsiniz kötü bir upgrade olmuş
KÖTÜ BİR UGRADE OLDUĞUNU SANMIYORUM. ekran kartını 22 ye satıyorum aldığım fiyata. ekran kartım hiç yokmuş gibi sıfırdan kartımı yenilemiş oluyorum.

22'ye elden çıkardıysan mantıklı elbette.
9070XT'ye o paralar verilmez max 32.

KÖTÜ BİR UGRADE OLDUĞUNU SANMIYORUM. ekran kartını 22 ye satıyorum aldığım fiyata. ekran kartım hiç yokmuş gibi sıfırdan kartımı yenilemiş oluyorum.
öncelikle bir sakin ol kral 5070ti için 17 k dan fazla para vermişsin iyi güzel kartı yeniledin felanda kaç fps farkı aldın aldığın fazla fps 17k ya değdi mi mesela 4070s şuan için bile orta üst seviye arasında bir kart sayılır mesela ne oynuyorsun veya ne iş yapıyorsun bir çok yayıncı bile youtuber bile hala 3070 3080 kullanıyor bu adamlar bir şey bilmediğinden mi geçmiyor hepsinin tonlarca parası oluyor 3080ti bile 3 4 sene rahat götürebilicek seviyede şuan ki 2027 de yeni çipler çıkış yapacak bu yüzden mantıksız bir up olmuş ileride 3gb bellek modüllü daha gelişmiş yapay zeka ve daha gelişmiş çipler almak daha mantıklı bir tercih olurdu.

ki attığınız sitede 46k olarak gösteriyor kartı ben düz 40k olarak saydım daha fazla para ödemişsiniz cebinizden çıkan paraya göre aldığınız fps e değmiyor eğer iş için vs değilse çünkü bu kısımda başka parantezler var hayırlısı olsun mantıksız bir up olmuş ama iş işten geçmiş

öncelikle bir sakin ol kral 5070ti için 17 k dan fazla para vermişsin iyi güzel kartı yeniledin felanda kaç fps farkı aldın aldığın fazla fps 17k ya değdi mi mesela 4070s şuan için bile orta üst seviye arasında bir kart sayılır mesela ne oynuyorsun veya ne iş yapıyorsun bir çok yayıncı bile youtuber bile hala 3070 3080 kullanıyor bu adamlar bir şey bilmediğinden mi geçmiyor hepsinin tonlarca parası oluyor 3080ti bile 3 4 sene rahat götürebilicek seviyede şuan ki 2027 de yeni çipler çıkış yapacak bu yüzden mantıksız bir up olmuş ileride 3gb bellek modüllü daha gelişmiş yapay zeka ve daha gelişmiş çipler almak daha mantıklı bir tercih olurdu.

ki attığınız sitede 46k olarak gösteriyor kartı ben düz 40k olarak saydım daha fazla para ödemişsiniz cebinizden çıkan paraya göre aldığınız fps e değmiyor eğer iş için vs değilse çünkü bu kısımda başka parantezler var hayırlısı olsun mantıksız bir up olmuş ama iş işten geçmiş
caps açık kalmış reis sakinim zaten. bak sen sunu anlamıyorsun. benim kartım yokmuş gibi düşün tm mı ? bir cihazı eskiyince mi değerinde satmak kolay yoksa hala değerliyken mi ? ben de değerliyken satıyorum. ayrıca 17k ya değeceğini düşünüyorum ve bundan sonra kartı da değiştirmeyeceğim uzun yıllar. fg olduğğundan da bu kart beni çok uzun süre götürür. yani sıfırdan bi insan 5070ti alamaz mı ? ben de sıfırdan aldım çünkü kartı aldığım fiyattan satıyorum. kart da yeni olduğundan min. düzeyde fark ile kartımı yeni versiyon yapıyorum.

reis kartı 37 ye aldım ben indirimde indirim bitince yükseldi tabikide doğal olarak :D. ayrıca 4070s piyasası 25k ben hızlı gitsin diye 20 ye satacağım dedim. aslında fiyat farkı 12k. sıfırdan alacak olan birisi ise 30k süper fiyatı şuanda, 5070ti mi 4070s mi diye sorduğunda arakadi fark sadece 7k olacak.

Geri