Yardım 5070ti gigabyte mi galax mı

umutdt25t

80+
Reaksiyon skoru
10
48k ya 5070 ti gigabyte gaming oc mi alayım 42k ya galax ex gamer mi hangisi iyi olur?

6k farka değer bir şey yok bence galax al hocam.

42k ya galax, 48k ya çıkıyorsanız bi 6k daha verip 54k ya 5080 alınır çünkü.

Aorus master olsa belki diyebilirdim ama galax genel olarak soğutmada başarılı galax alın. 3 fanlı kartların bloğu kalın olduğu için sıcaklık farkları aşırı olmuyor. Aradaki 6k ya ssd falan alırsınız.

48k ya 5070 ti gigabyte gaming oc mi alayım 42k ya galax ex gamer mi hangisi iyi olur?
En ucuz olanından devam edelim yeni nesil kartların tasarımları dahi benzer hale geldi kaldı ki soğutmalar arasında öyle uçuk kaçık farklar yok.

Galax.

Hocam ne yaptınız. Birebir aynı ikilemdeyim. Hatta konu açacaktım sizin konunuzu gördüm. Anladığım kadarıyla galax modeli biraz daha büyük bir ekran kartı. Ama eagle da daha şık göründü gözüme. Siz hangisine karar verdiniz.

Hocam ne yaptınız. Birebir aynı ikilemdeyim. Hatta konu açacaktım sizin konunuzu gördüm. Anladığım kadarıyla galax modeli biraz daha büyük bir ekran kartı. Ama eagle da daha şık göründü gözüme. Siz hangisine karar verdiniz.
Hocam dün 49k ya 5080 vardı onu alsaydınız keşke.

Sağlık olsun hocam. Esasında bütçe sınırım yok benim ama 5070 ti 2k oyunculuk için yeterli diye düşünüyorum. Başkaca bir şey de yapmayacağım kartı. Beyaz bir sistem diliyorum. Ekran Kartı kaldı bir tek. 5070ti almaya karar verdim ama modele karar veremedim. Eagle göze hoş geliyor daha kompakt galax daha kaslı gibi ama o kadar şık mı emin olamadım biraz göreceli tabi ki. Bir de fiyat farkı 5 k kadar. Eagle daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,296
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri