❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Mail attım bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoya verdikten sonra nereden bilebilir ki firma
Biliyorlar hocam.

Ürün ülke sınırlarından çıkmadan zarar görmesi halinde geri çekip yenisi gönderiyorlar. Tersi durumda hem çift kargo ücreti hemde prestij kaybı olacak bunun için böyle bir önlem alıyorlar.

Ayrıca siyah kalmamış alanlar hangi renk kombinasyonu ile aldılar İSO vs. Ben pek modele ısınamadım. Ekran gereksiz büyük ve işlev olarak bir espirisi yok modları çok kısıtlı.

He derseniz ki bu fiyata daha iyisi yok katılıyorum. Daha sade ve şık bir model olsaydı aula f75 gibi popüler olabilirdi.

Biliyorlar hocam.

Ürün ülke sınırlarından çıkmadan zarar görmesi halinde geri çekip yenisi gönderiyorlar. Tersi durumda hem çift kargo ücreti hemde prestij kaybı olacak bunun için böyle bir önlem alıyorlar.

Ayrıca siyah kalmamış alanlar hangi renk kombinasyonu ile aldılar İSO vs. Ben pek modele ısınamadım. Ekran gereksiz büyük ve işlev olarak bir espirisi yok modları çok kısıtlı.

He derseniz ki bu fiyata daha iyisi yok katılıyorum. Daha sade ve şık bir model olsaydı aula f75 gibi popüler olabilirdi.
hocam bende r1 se+ var beyaz beyaz set için beyaz lilayı iso ile alıp ses sevmediğim için sea salt silent tercih ettim bugün sipariş ettim

kaldı böyle benim 2 gündür herhangi bir güncelleme yok. Ne zaman elime ulaşacak bakalım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-22 011709.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-22 011709.webp
    19.3 KB · Hit: 115
Biliyorlar hocam.

ekrana istediğin şekli cizip tasarım yapabiliyorsun daha ne bekliyorsun dokunmatik olmasinimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekrana istediğin şekli cizip tasarım yapabiliyorsun daha ne bekliyorsun dokunmatik olmasinimi
aulaf75den daha iyidir bu klavye ayrıca

Diğer arkadaşlara atılan cevaplara göre farklı bir cevap vermişler umarım YunExpress ile gönderirler.

Ekler

• 1000056988.webp
    1000056988.webp
    109.6 KB · Hit: 79
merhaba,

mesajınız ve detayları sağladığınız için teşekkür ederiz. olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyoruz ve talebinizi takdir ediyoruz. lütfen aşağıdakileri dikkate alın:

Nakliye ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışsak da, dahili politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle paketi "hediye" olarak işaretleyemiyoruz.
- Daha düşük bir beyanla bile gümrük vergilerinin muaf tutulacağının garantisi olmadığını lütfen unutmayın, çünkü nihai değerlendirme yerel gümrük yetkililerinin takdirindedir.

Nakliye Yöntemi
YunExpress'in konumunuz için kullanılabilirliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygunsa bu hizmeti kullanacağız.

Bu konudaki sınırlamalarımızı anladığınız için gerçekten teşekkür ederiz. Siparişinizi sorunsuz bir şekilde işlemek ve olası sorunları en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,

Bir arkadaş daha atmıştı ben de atayım stokta olmayan switchi rica edince degistirebiliyorlar.

Ekler

• 1000057011.webp
    1000057011.webp
    70.6 KB · Hit: 54
Geri