❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Merhaba,
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz üzerine güncellemeleri aşağıda bulabilirsiniz:

1. Ürün Değer Beyanı
Ürünün değeri fatura üzerinde 15 ABD Doları olarak beyan edilmiştir.

2. Kargo Yöntemi
Paketiniz YunExpress ile gönderilecektir.

3. Hediye Olarak İşaretleme Sınırlaması
Sistemsel kısıtlamalar nedeniyle paketi gönderi etiketinde "hediye" olarak işaretleyemiyoruz. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz.
Gönderimi mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışacağız. Ürün gönderildiğinde, takip numarasını size e-posta yoluyla ileteceğiz.
Kargonuzun ve teslimat durumunun takibini e-posta üzerinden yapabilirsiniz.

Herhangi başka bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, her zaman sizin için buradayız.

İyi günler dileriz!
Saygılarımızla,

Gece mesaj attım sabaha döndüler

Merhaba,
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz üzerine güncellemeleri aşağıda bulabilirsiniz:

1. Ürün Değer Beyanı
Ürünün değeri fatura üzerinde 15 ABD Doları olarak beyan edilmiştir.

2. Kargo Yöntemi
Paketiniz YunExpress ile gönderilecektir.

3. Hediye Olarak İşaretleme Sınırlaması
Sistemsel kısıtlamalar nedeniyle paketi gönderi etiketinde "hediye" olarak işaretleyemiyoruz. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz.
Gönderimi mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışacağız. Ürün gönderildiğinde, takip numarasını size e-posta yoluyla ileteceğiz.
Kargonuzun ve teslimat durumunun takibini e-posta üzerinden yapabilirsiniz.

Herhangi başka bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, her zaman sizin için buradayız.

İyi günler dileriz!
Saygılarımızla,

Gece mesaj attım sabaha döndüler
bana da aynı şekilde döndüler. akşam mail atmıştım sabah kalktığımda maile cevap gelmişti

Mor-beyaz olanın linearını sipariş ettim mailde de eğer ellerinde mevcutsa siyah-gri olan modeli göndermelerini istedim. Göndermezlerse de siyah-gri modelin sea salt ile değiştirmelerini isteyeceğim.
Dün attığım maile şu şekilde cevap verdiler. Siyah linear switch almak isteyen olursa deneyebilir

Merhaba

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Lütfen isteğinize göre aşağıdaki güncellemeleri bulun:

1. Ürün Değer Beyanı
Ürün bedeli faturada 15 USD olarak beyan edilmiştir.

2. Nakliye Yöntemi
Paketi YunExpress ile göndereceğiz.

3. Siyah-gri modele geçin.
Epomaker Wisteria Switch (Lineer) ile klavyeyi ANSI/Black Grey DynaTab 75X olarak değiştirdik

Sevkıyatı mümkün olan en kısa sürede düzenlemek için elimizden geleni yapacağız. Ürün gönderildikten sonra, size e-posta yoluyla takip numarasını güncelleyeceğiz. Gönderim ve teslimat durumunuzu e-posta yoluyla takip etmeye devam edebilirsiniz.

aldık bakalım. daha 3 hafta önce dünyanın parasını verdik mchoseye püh :D

yunexpress ile gönderilmişti türkiye’de ptt almış kesin vergi öder miyim mail de atmıştım

Merhaba konuyu yeni gördüm klavyeyi almak istiyorum atmamız gereken maili atabilecek var mı ?

Merhaba konuyu yeni gördüm klavyeyi almak istiyorum atmamız gereken maili atabilecek var mı ?
Hello, Due to recent changes in tax regulations in my country, I would like to ask for your help on a few issues. Please mark the package as a gift to minimize customs duties. I would also appreciate it if you could declare the product value as 15-20 USD on the invoice. If possible, send the product using YunExpress, as this is the most suitable option for my region.
Here is my information for your reference:
ad soyad
tc
With Gratitude.

Dün attığım maile şu şekilde cevap verdiler. Siyah linear switch almak isteyen olursa deneyebilir

Merhaba

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Lütfen isteğinize göre aşağıdaki güncellemeleri bulun:

1. Ürün Değer Beyanı
Ürün bedeli faturada 15 USD olarak beyan edilmiştir.

2. Nakliye Yöntemi
Paketi YunExpress ile göndereceğiz.

3. Siyah-gri modele geçin.
Epomaker Wisteria Switch (Lineer) ile klavyeyi ANSI/Black Grey DynaTab 75X olarak değiştirdik

Sevkıyatı mümkün olan en kısa sürede düzenlemek için elimizden geleni yapacağız. Ürün gönderildikten sonra, size e-posta yoluyla takip numarasını güncelleyeceğiz. Gönderim ve teslimat durumunuzu e-posta yoluyla takip etmeye devam edebilirsiniz.
Taktik işe yaramış awefeawğfplawfğalp

Geri