Neden hâlâ AKP'lisiniz?

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
11.webp
22.webp

Sözde cevap yazacak arkadaşların ancak ilk bir kaç satırı okuyarak yanıt atacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Sözde cevap yazacak arkadaşların ancak ilk bir kaç satırı okuyarak yanıt atacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Valla mümkünse herkesten biraz olsun objektiflik bekliyorum bu konuda

Valla mümkünse herkesten biraz olsun objektiflik bekliyorum bu konuda
Bekleyemezsiniz hocam. Nınısının nınısı olsa napıcaksınız diye kendi kendine kendilerini avuttular tek parti apk diye, sonra nınısının nınısı oldu ona rağmen vardır bir bildikleri dendi. Yani bir şekilde kendilerini cevapsız bırakmıyorlar ama sizin için nasıl olur bilmem.

Chp-dem partiyemi oy verelim çok şükür Müslümanız, demle işimiz olmaz(!)

chp ye oy verelim de apoç mu salınsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şaka bir yana aç kalırız ama chpye vermeyiz apoçu salacaklar diyorlardı hem aç kaldılar hem de apoçu salacaklar

Kardeş ben Türkçüyüm Atatürkçüyüm ama chp destekçisi değilim , zaten hangi kafada yaşıyorsunuz anlamıyorum sanki Atatürkü destekleyen tek parti chp

şaka bir yana aç kalırız ama chpye vermeyiz apoçu salacaklar diyorlardı hem aç kaldılar hem de apoçu salacaklar
*KP dışında tek parti chp mi dostum

Son düzenleme:
Kardeş ben Türkçüyüm Atatürkçüyüm ama chp destekçisi değilim , zaten hangi kafada yaşıyorsunuz anlamıyorum sanki Atatürkü destekleyen tek parti chp

*KP dışında tek parti chp mi dostum
TEK YOL AKP

Adamlara hayal dünyası sattılar napsınlar
Vatan,Millet,Sakarya
Yol, Hastane, Bakkal
İHA, Füze , Uçak
Gabar petrol , Akdeniz doğalgazI en bombası
NADİR TOPRAK ELEMENTLERİ

Kötüyü daha kötüyle karsilaştirip şükür edin diyenler
(iyiyle değil)

CHP gider .DP konuşur vatan haini denir
Onlar konuşur Önder😂

Gerçekten apk'yi destekleyen insanlardan nefret ediyorum, aile bireylerim olsa dahi. Umarım tez zamanda ölürsünüz.

Maalesef ülkede ya AKP misin ya CHP lisin ama ben ATATÜRKÇÜYÜM , TÜRKÜM. Diyince CHP li değilim .
Ben zaten reşit değilim ama ben doğduğumdan beri tek adam var ben hayatım boyunca o kadar değişik fiyatlar gördüm ki 25/50 kuruşa da ekmek aldım 12.5 tl ye de bu da en basiti araç fiyatlarını söylemeyeceğim herkes biliyor zaten.

Tek bildiğim Muharrem ince ve Ümit Özdağ hakkı yenildiği ve ülkeyi düşünen ve doğru karar verebilecek 2 insan olduğunu düşünüyorum . Belki 2 Si birleşse bence kazanabilirler onun dışında zaten adamlar ada bakmıyor , akp mi tamam vatancısın CHP mi fetöcü (ATAMI ne den CHP li tutuyorlar hala anlamıyorum ben ATATÜRKÇÜYÜM DİYE CHP Lİ OLMUYORUM)

Belki katılan olur düşünceme belki katılmayan ama alttakine katılmayan benim gözümde VATATAN HAİNİ VE SEREFSİZDİR. Saygılarımla okuyan herkese

Geri