msı ile gidip geliyorum bu 2 model arasındaVG27AQ3A modeline bakabilirsiniz. 1ms, IPS panel, 2K ve 180Hz.
Msi alacaksan mag serisi al diğerlerinin paneli kötümsı ile gidip geliyorum bu 2 model arasında
mag alırım da knkm asus mu msı mı kararsız kaldımMsi alacaksan mag serisi al diğerlerinin paneli kötü
mag alırım da knkm asus mu msı mı kararsız kaldım
amazondan alıcam knkm tüm monitörleri ordan aldım ölü piksel çıktı iade ettim anında, diğer monitör içinde 500tl lik kupon hediye etmişlerdi. amazon tr bir tanedirKanka alırsan nerden almayı düşünüyorsun iade kolaylığı açısından. Ben de aynı bütçede almayı düşünüyorum da
takribi ne kadara düşüyor ki8 - 14 temmuz arası amazon prime day günleri var aceleniz yoksa bekleyin hocam.
Piyasa altına düşüyor genelde amazonun fırsatları güzel oluyor ama sizin bütçeye uygun monitörler kesin düşer diyemem de şans verilebilir illa amazondan alcam derseniztakribi ne kadara düşüyor ki
yok yok ben zaten 4 senedir amazon prime üyesiyim. bana güzel fırsatlar çıkıyor ölü fiyata aldığım kitaplar elektronik eşyalar beklemeye değer o yüzdenPiyasa altına düşüyor genelde amazonun fırsatları güzel oluyor ama sizin bütçeye uygun monitörler kesin düşer diyemem de şans verilebilir illa amazondan alcam derseniz
Katılıyorum amazon iade politikası için bile tercih ediliryok yok ben zaten 4 senedir amazon prime üyesiyim. bana güzel fırsatlar çıkıyor ölü fiyata aldığım kitaplar elektronik eşyalar beklemeye değer o yüzden
Arkadaşlar şu üstteki pc kopat adlı arkadaşı raporlar mısınız? 2000 mesajı var tamamı asus övme üzerine kurulu. Bot kullanıcı.msı ile gidip geliyorum bu 2 model arasında