🔥İndirim Mount & Blade II: Bannerlord $9.99 USD

Benim emektar RTX 4050 kaldırır mı acaba yeni gelecek dlcyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Strateji seviyosan alınır ben sevmiyorum ondan almadım
oynatır knk sıkıntı olmaz. oyunun yarısına kadar zaten muhtemelen ultrada bile oynarsın. savaşlar büyüdüğü zaman kademe kademe düşürürsün savaş büyüklüğünü ya da grafikleri.

Şu oyun çıktıktan sonara doğru düzgün bir tane bile güncelleme gelmedi. Yapımcılar terketti. Piyasada alternatifi olmayan bir oyun. Yazık oldu.

Şu oyun çıktıktan sonara doğru düzgün bir tane bile güncelleme gelmedi. Yapımcılar terketti. Piyasada alternatifi olmayan bir oyun. Yazık oldu.
Max 15 Dakika Steam Ailesinden Dolayı Oynadım O Yüzden Yorum Yapmıyacağım Eylülde DLC Geliyormuş

Merhaba arkadaşlar.
Warband'ı tanımadan Bannerlord ile tanışanlardanım.
Oyunu daha tam sürüm çıkmadan önce (birkaç yıl oluyor) korsan oynamıştım.
O zaman optimizasyon sorunları vardı, modlarla ayakta durabiliyordu.
Bir de sistemim maalesef enn düşük ayarlarda donarak oynatıyordu.
O hâlini bile çok sevmiştim oyunun.

Şimdilerde Steam'de 10 dolara düşmüş kısa süreliğine.
Sistemi yeniledim. Oyunun son hâli ne derece düzeltildi?
Optimizasyon sorunları var mı?
Mod yükleyip durmak hoşuma gitmese de, Steam versiyonunu alınca mod yüklenebiliyor mu?
Özetle oyuna ve 10 dolarlık parasına değer mi?
Teşekkür ediyorum.

Eylül gibi de DLC çıkacak yeni çok büyük. alacaklar ona göre alabilir. Baya iyi pc ister bu arada.
Hocam şimdi almak o zaman mantıksız mı oluyor, DLC'li eylüle mi bıraksak?

Merhaba arkadaşlar.

Mod yükleyip durmak hoşuma gitmese de, Steam versiyonunu alınca mod yüklenebiliyor mu?
Teşekkür ediyorum.

20-30 dkya müsait olacam o zaman ben sana yazayım ona göre sen karar verirsin

Merhaba arkadaşlar.

Teşekkür ediyorum.

Öncelikle optimizasyon sorunu senin dediğin zamana göre çok çok iyi durumda. Bu tarz bir oyunda benim anladığım ancak bu kadar yapılabilir zaten. 2000 tane karakterin hepsinin birbirinden benzersiz yüzü vs aynı anda anime ediliyor vs. O konuda bi sıkıntı olmaz sende uzay mekiği varmış zaten. Büyük savaşlarda yine de ultrada 60ın altına düşme olasılığı var, normaldir senin pcyle ilgisi yoktur %99 eğer olursa.

Oyun şu an o zamana göre yine modsuz oynanabilir bir durumda fena da değil ama ben önermem yine de, güzel oyunu bozmayan, çok değiştirmeyen modlar eklersen çok daha iyi olur. Diplomacy, Better Time gibi. Steam e direk mod desteği geldi zaten resmi Atölyeye. Steamden direk ekleyebilirsin istediklerini. En çok kullanılanlardan bakarsın ona. Ha bana kalırsa DLC yi bekle modsuz oyna çok aşırı oynayasın yoksa. Parasına kesinlikle değer zaten o konuda şüphen olmasın.

En önemlisi Warband. Warband neredeyse her yönüyle bannerlorddan çok daha tamamlanmış ve çok daha keyifli bir oyun. Grafiklerine falan takılma ki çok da kötü değildir zaten. Bana sorarsan Sen önce Warband ı iyice bi oyna DLC çıkınca da buna girersin. Eğer Bannerlord un o eski halini oynayıp keyif aldıysan sen de bizim tayfadansın demektir. Warband dan x100 keyif alacaksın demektir korsan oynadığın zamandakine kıyasla. 2000den fazla saat Warband 1800 saat de Bannerlord da var. Yine söylüyorum nostaljik hislerle falan değil gerçekten Warband şu anki haliyle daha iyi bi oyun. Bannerlord daki o tamamlanmamışlık hissi devam ediyor çıkalı 5 yıl olmasına rağmen ve DLC ile bile düzelecek mi şüpheli. Daha iyi illaki olacaktır şu ankine göre ama ben arşa Warband seviyesine çıkaracağını sanmıyorum. Bunları bilerek kendin karar verirsin.

Öncelikle detaylı değerlendirmen için sonsuz teşekkürler dostum.
Ya ben olaylara hep geç kalıyorum.
Witcher oynayayım dedim. Gittim Witcher 3'ü indirdim biraz ilerledim. Millet dedi niye 3'ten başladın :))) Haklılar da, ama başladığım oyunu bırakıp da daha eskisine dönmek de ne bileyim, içime pek sinmiyor. En başta yapmak akıllıca olurdu, akıl edemedik.

Benzer sorunu Bannerlord'da da yaşadım. Gerçi onun bir eskisinin Warband olduğundan haberim yoktu, denk geldi, direkt "Mount & Blade II Bannerlord 1.3.0" sürümüyle başladım olaya. Gerçekçi modlarla harika bir oyun deneyimi yaşattı, ancak bilgisayarım o kadar kötüydü ki, her kılıç sallamanın ardından ekran 2 saniye kadar donuyordu. :))))

Tadı damağımda kaldığı için Bannerlord alayım dedim şimdi işte. Warband'ı sonraki baharlara erteleyeyim biraz :)

Peki o zamanlarda resimdeki modları kullanıyormuşum.

Steam'de bunları bulabilir miyim / yeni oyunda bunlara ihtiyaç kaldı mı?

1750714096917.webp

Evet 1650 GTX Ekran Kartlı Bilgisayarımda En Düşük Ayarlarda 40 FPS Alıyordum Emin Değilim Ama Kasıyordu
hocam bende 1060 9400f var 90 100 arası alıyorum yüksek ayarlarda

Bu arada Warband'ı da 1.99 gibi bir indirimde gördüğüm için her iki oyunu da almış oldum.

Warband 1.99
Bannerlord 9.99
Toplamda 11.98 dolar = 483 TL gibi bir şeye geldi arkadaşlar.

Oyunun ne kadar güzel olduğunu bildiğimden, mutluyum.
Aklıma takılan mod mevzusu işte. Umarım stabil çalışır / eski modlarımı bulabilirim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri