Yardım 1800TLYE BU HAMUR YOĞURMA MAKİNESİ İYİ Mi?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,168

Ekler

• IMG_2975.webp
    IMG_2975.webp
    32.5 KB · Hit: 68
Son düzenleme:
İyi veya kötü piyasa fiyatının yarısından bile ucuza almışsınız. Forumun genel kitlesine uygun değil

Üşenmedim buldum schafer prochef gustoymuş. Standart bir makine sadece sıyırıcı yok, muhtemelen plastik dişli ve 5 lt. yeterli bir makine.
Sıyırıcı çok işe yarıyor şu anki fiyatıyla tercih edilmez. Genel olarak schafer ürünlerinden hiç memnun değilim. Halen 1800 tl olsa 2 tane alırdım ama :)

Yorumlara bakınca kronik sorunlu bir ürün gibi duruyor. Bende gördüm ama alasım gelmedi. İndirimli fiyatı iyi ama onun harici güncel fiyatı verilmez o cihaza

Düzgün bir hamur yoğurucuyu en az 12-13ten anca alabiliyorsunuz. Bunun altındaki fiyatlar dertli ürünler. Bir yerden sonra köşeye atıp elle devam edersiniz gibi geliyor.

Düzgün bir hamur yoğurucuyu en az 12-13ten anca alabiliyorsunuz. Bunun altındaki fiyatlar dertli ürünler. Bir yerden sonra köşeye atıp elle devam edersiniz gibi geliyor.
Siparişi satıcı iptal etti 🥲

Siparişi satıcı iptal etti 🥲
Sayfa da paylaşıldı kargoya verilenler oldu. benim sipariş te iptal edildi. Kargoya verilenlerden sipariş veya teslimat numarası alıp Tüketici Hakem Heyetine Başvuru da bulunsak bence olumlu dönüş olur. Trendyolu arayıp sordum fiyatlandırma hatasından iptal edildi dedi

Sayfa da paylaşıldı kargoya verilenler oldu. benim sipariş te iptal edildi. Kargoya verilenlerden sipariş veya teslimat numarası alıp Tüketici Hakem Heyetine Başvuru da bulunsak bence olumlu dönüş olur. Trendyolu arayıp sordum fiyatlandırma hatasından iptal edildi dedi
Banada aynısı dendi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,104
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri