🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

Fiyatı gereksiz pahalı. Easysmx D10 veya Gamesir Cyclone 2 o bütçede hem daha ucuz hem da daha iyi kollar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda sipariş veren ve iptal eden arkadaş vardı nasıl yapılıyor ?

Arkadaşa yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam mail atması gerekiyor sanırım, ben geçmişte o şekilde iptal etmiştim. Bu arada konudaki bilgilendirmelerin için teşekkürler, bende çektim bir tane

İzyco ve parolapara ile kombo oluyor mu yoksa sadece ikisinden birini mi kullanma şartı mı var bir arkadaşımız izyco ile yaptım diğer arkadaşımızda parolapara ile oluyor demiş

Fiyatı gereksiz pahalı. Easysmx D10 veya Gamesir Cyclone 2 o bütçede hem daha ucuz hem da daha iyi kollar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda sipariş veren ve iptal eden arkadaş vardı nasıl yapılıyor ?

Arkadaşa yardımcı olabilir misiniz ?
Mail atmanız lazım hocam

Ufak bir bilgilendirme
BT : 125HZ
2.4 : 250HZ
Kablo : 1000HZ

Daha önce bu siteden X20 ve D10 almıştım, onlara kıyasla şuan X10'un fiyatı bayağı iyiymiş, bir tane sipariş ettim. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Elimde şuan EasySMX X20, D10 ve Fantech EOS Pro var, iyiden kötüye sıralamam şu şekilde:

1. X20 (bence her şeyiyle çok iyi)
2. D10 (RT ve LT tuşlarının tıklama modundaki basış hissiyatı kötü. Artı özelliği ise analog tuşlarının tıklama hissiyatı güzel, çok basınç istemiyor. Ama pek sık kullanilan tuslar olmadığı icin cok da önemli değil.)
3. Fantech EOS Pro (şık bir kol ama üstteki mekanik tuslulardan sonra bunun hissiyati kötü gelmeye basladi. Yine de guzel kol)

Muhtemelen X10 gelince 3. siraya yerlesecek

easysmx x20 arıyorum bende fiyatı 6 ay içinde 1700 TLden fazla zamlanmış. Daha uyguna yurtdışından veya trde nerde bulabiliriz ?

ya şu easysmx ten ne anliyorsunuz anlamiyim x15 var bende rezalet otesi malzeme kalitesi f710 dan kotu
gamesirnova lite 5 e katlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri