5070 76 77 DERECE ETS 2 NORMALMİ FHD

Kardeşim sorun olmaz laptopta 90larda oyun oynadığımı hatırlıyorum. Tabi altına stant koyunca 60ı geçmedi. 77 sorun değil benim kartda 80le görüyor sıcak havalarda. Ama ben biraz sessiz kullanıyorum agresif fan eğrisi ve undervolt ile en az 65-67le gördüm. Sonuç olarak bir şey olmaz dert etmeyin. Bende ankaradayım bu arada havalar yanıyor.
Ankara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normal diyorsun yani fhd çözünürlükte oynuyorum

Kardeşim sorun olmaz laptopta 90larda oyun oynadığımı hatırlıyorum. Tabi altına stant koyunca 60ı geçmedi. 77 sorun değil benim kartda 80le görüyor sıcak havalarda. Ama ben biraz sessiz kullanıyorum agresif fan eğrisi ve undervolt ile en az 65-67le gördüm. Sonuç olarak bir şey olmaz dert etmeyin. Bende ankaradayım bu arada havalar yanıyor.
Kartın nedir

Ben yeni almama rağmen hemen bu sıcaklığı vermesinden endişelendim hocam

4070 super saf güçte aynı nerdeyse.
Asus msi falanmı hangi model

Normal. Kart performance modunda mı silence modundamı?
Normal modda

Ben yeni almama rağmen hemen bu sıcaklığı vermesinden endişelendim hocam

Asus msi falanmı hangi model
?

Benimde 1 yıl oldu. Korkmayın bir şey olmaz. Sadece 6 ayda bir falan bakım yapın ben yapmadım çok ses çıkarıyor.
Model neydi

Nvida kendi otamatik ayarlıyor hocam

Manuelemi alayım
otomatikte kaçta dönüyor şuan o önemli. %30 filansa maneul yap arttır biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748