5070 76 77 DERECE ETS 2 NORMALMİ FHD

Önerilen sıcaklık nedir
Aslında yanlış bir cümle kurmuşum. Normal çalışma sıcaklıkları diyelim. Nvidia'nın kendi sitesinde belirtilmiş. Bende 3060 var maximum 93 derece diyor. Onun altında sorun olacağını sanmıyorum yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Ekler

• Screenshot_20250623_201255_com.opera.browser.webp
    Screenshot_20250623_201255_com.opera.browser.webp
    54.4 KB · Hit: 24
yani 77 derece normal bişi aslında da sen rdr 2 gibi yüksek grafikli bi oyun oynamıyorsun ki
Ets 2’nin bk gibi optimizasyonu olduğu için böyle küçümseme boşuna Rdr2de bile belki daha düşük çıkar sıcaklıklar. Konu sahibine tavsiyem Vsync açıp daha düşük hzde kullanması bu kadar dert ediyorsa bir de fhd’de bu kartları niye alıyorsunuz ki gözünüzü seveyim

Ets 2’nin bk gibi optimizasyonu olduğu için böyle küçümseme boşuna Rdr2de bile belki daha düşük çıkar sıcaklıklar. Konu sahibine tavsiyem Vsync açıp daha düşük hzde kullanması bu kadar dert ediyorsa bir de fhd’de bu kartları niye alıyorsunuz ki gözünüzü seveyim
Hocam ilerde 2k almayı düşünüyorum ve gysnc açık galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni aldım marka gainward o yüzden sordum

Son düzenleme:
Hocam model yazamadım kb 4070 super ventus 2x kötü bir model aldım bilerek çünkü çok ucuzdu.

Geri