MrCodeX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,571
nvidia da görünüyor ama nasıl açılıyor bilmiyorum. En kötü afterburnerdan bakNerden bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O dereceye
nvidia da görünüyor ama nasıl açılıyor bilmiyorum. En kötü afterburnerdan bakNerden bakabilirim
O dereceye
Msi afterburner var hocam fan olanın ismini söylede açayım onunvidia da görünüyor ama nasıl açılıyor bilmiyorum. En kötü afterburnerdan bak
Ekran kartı ve işlemci var sadecenvidia da görünüyor ama nasıl açılıyor bilmiyorum. En kötü afterburnerdan bak
gpu fan yazarMsi afterburner var hocam fan olanın ismini söylede açayım onu
Ekran kartı ve işlemci var sadece
İnce hesaptan hazır sistem olarak aldım iade edilmiyor galiba4070superi vardı bende aşırı ısınıyordu. 2 aylık kart olmasına rağmen tavsiye etmem palit gainward ucuz ama ısılar çok yüksek fan sesinden durulmuyor ben sattım kurtuldum başka seri aldım
Hocam denedim şimdi gpu kullanım %89 75°C fan hızı %59 2200 rpm sonuç nedirgpu fan yazar
2500 rpm leri zorluyor bazenHocam denedim şimdi gpu kullanım %89 75°C fan hızı %59 2200 rpm sonuç nedir
Bu havalarda normal gibi. Kasanın yan cam paneli varsa sök biraz daha serinler.Hocam denedim şimdi gpu kullanım %89 75°C fan hızı %59 2200 rpm sonuç nedir
2500 rpm leri zorluyor bazen
Benim kullanım %89 ya %99 olsa 80 85 lere çıkarmıBu havalarda normal gibi. Kasanın yan cam paneli varsa sök biraz daha serinler.
Benim kartta normalde 63 derece üstünü görmez bu havalarda 75 dereceyi çıkıyor
Monitor 180 hz olduğu için üstüne çıkamıyor galibaBenim kullanım %89 ya %99 olsa 80 85 lere çıkarmı
Senin kart nedir hocamBu havalarda normal gibi. Kasanın yan cam paneli varsa sök biraz daha serinler.
Benim kartta normalde 63 derece üstünü görmez bu havalarda 75 dereceyi çıkıyor
rdr2 2kda ultrada oynuyorum 60dereceyi geçmiyorNormalmi
Hangi üreticin kartırdr2 2kda ultrada oynuyorum 60dereceyi geçmiyor
Ve model marka neyHangi üreticin kartı
Hocam ben napsam ya iademi etsemrdr2 2kda ultrada oynuyorum 60dereceyi geçmiyor
Önerilen sıcaklık nedirETS 2'de bende de fan açıyor. Özellikle alt tab atınca. Ekran kartının önerilen sıcaklıkları aşmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
amd imza da yazıyor rx6800Senin kart nedir hocam