3 bin TL kulaklık önerisi

Cloud 3 de çok fazla şikayet eden kişi var forumlarda kullanıcı yorumlarında beni çok şüpheye düşürdü HP ye satildiktan sonra çok kötü sesi var diyorlar bilgin var mı denedin mi alacağım yarın
Denemedim, 1 - 2 yıldır kullanıyorum günde 10+ saat.

HP'den önce ki halini denemedim fakat geçtiğim kulaklığa göre gayet iyi. Alın, beğenmezseniz iade edersiniz..

Denemedim, 1 - 2 yıldır kullanıyorum günde 10+ saat.

HP'den önce ki halini denemedim fakat geçtiğim kulaklığa göre gayet iyi. Alın, beğenmezseniz iade edersiniz..
Siz oyunlarda cloud 3 den memnun musunuz CS2 valorant ve hikayeli oyunlarda memnun musunuz.Bazı kişiler silah sesleri patlak geliyor ayak sesleri çok az geliyor yazmış forumda

Siz oyunlarda cloud 3 den memnun musunuz CS2 valorant ve hikayeli oyunlarda memnun musunuz.Bazı kişiler silah sesleri patlak geliyor ayak sesleri çok az geliyor yazmış forumda
Herkesin kulağı aynı duymaz. Ben son derece memnunum.

Bütçem bu kadar beni 5 6 sene sorunsuz götürsün istiyorum kaliteli bir şey olsun.Elimde 2020 yılında aldığım rampage rm k27x JAMMER kulaklık var hiç bir sorun yaşamadım.
Selam kanka asusun bu kulaklığı tam sana göre mikrofunu ve sesi çok iyi gerçekten ve metal dayanıklı

hocam machenike gx30 pro modeline bi bak istersen ses ve mic kalitesine iyi diyolardı

Selam kanka asusun bu kulaklığı tam sana göre mikrofunu ve sesi çok iyi gerçekten ve metal dayanıklı
İyi değil ve sürekli neden vatandan asus ürünlerini atıyorsun başka 1 konuda adam mousepad önerisi istemiş sen asus mouse önermişsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,411
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri