theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 996
QR çekmedi hocamqr ile ödeyebiliyorsun öyle bi imkanın varsa çek al hocam
valla gelen cashbackleri qrla çatır çatır yedim ben hocamBirde bu 500 lira muhabbetini kazandım sonra bakiyeyi kullanabiliyor muyum diye deneyeyim dedim , yanlïşlıkla Bigbigwon gale Hallaldım. Sonra wraith den iptal ettim para çekmedi ama kimlik doğrulaması yapınca buraya para geldi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
QR çekmedi hocam![]()
valla gelen cashbackleri qrla çatır çatır yedim ben hocam
Hocam İstanbulkart a atmaya çalıştım bu seferde SMS göndermiyor . Alışveriş yapayım bari diyorum ama SMS gelmediği için alışveriş bile yapamıyorum .istanbulkart ile çekiliyor diyen var ama emin degilim olayı iyi araştır öyle yap
İşte kod gelmiyor hocam. Her aşamada SMS istiyor telefona SMS göndermiyor İyzicoVodafone Pay ile parayı oraya yükleyebiliyorsunuz sonrasında da vodafone payde herhangi bir ATM üzerinden QR ile parayı çekebiliyorsunuz.
vodafone payden çekenler vardı ben razer gold alıp bunu satabildiğin siteler var oraya satarak almıştım kesinti oluyor tabi.. veya itemci.com'a 2 hesap açıcaksın 2 ayrı kişiye birine para atıp diğerine ilan kuracaksın herhangi bi oyun için para attığınla çekeceksin %8 komisyon keser sadeceBilen eden yokmu ürün mü almam gerek ? Burdan çekmem gerek parayı .
iyzico uygulamasından sanal kart oluştur ondan sonra qr ile ödeme seçeneğini seçip petrol,market veya online alışveriş yap ben böyle harcadım yaş şartıda yok.Arkadaşlar çekilemez olarak 1638 türk lirası gözüküyor bu parayı nasıl bankaya atıcam ? Pos cihazı imkanım var pos tan QR ile atabilir miyim ?
1100 lira kaldı bu İstanbulkart daki 500 lirayı ne yapcam ? Keşke uğraşmasaydım sinirim bozuldu .iyzico uygulamasından sanal kart oluştur ondan sonra qr ile ödeme seçeneğini seçip petrol,market veya online alışveriş yap ben böyle harcadım yaş şartıda yok.