İyzico bakiyemi atamıyorum

theGladyator01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
996
Arkadaşlar çekilemez olarak 1638 türk lirası gözüküyor bu parayı nasıl bankaya atıcam ? Pos cihazı imkanım var pos tan QR ile atabilir miyim ?

Ekler

• Screenshot_2025-06-23-20-26-47-993_com.iyzico.assistant.webp
    Screenshot_2025-06-23-20-26-47-993_com.iyzico.assistant.webp
    95.3 KB · Hit: 67
qr ile ödeyebiliyorsun öyle bi imkanın varsa çek al hocam

Birde bu 500 lira muhabbetini kazandım sonra bakiyeyi kullanabiliyor muyum diye deneyeyim dedim , yanlïşlıkla Bigbigwon gale Hallaldım 😁 . Sonra wraith den iptal ettim para çekmedi ama kimlik doğrulaması yapınca buraya para geldi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

qr ile ödeyebiliyorsun öyle bi imkanın varsa çek al hocam
QR çekmedi hocam ☹️

Son düzenleme:
Birde bu 500 lira muhabbetini kazandım sonra bakiyeyi kullanabiliyor muyum diye deneyeyim dedim , yanlïşlıkla Bigbigwon gale Hallaldım 😁 . Sonra wraith den iptal ettim para çekmedi ama kimlik doğrulaması yapınca buraya para geldi .

QR çekmedi hocam ☹️
valla gelen cashbackleri qrla çatır çatır yedim ben hocam

Bilen eden yokmu ürün mü almam gerek ? Burdan çekmem gerek parayı .

istanbulkart ile çekiliyor diyen var ama emin degilim olayı iyi araştır öyle yap

Vodafone Pay ile parayı oraya yükleyebiliyorsunuz sonrasında da vodafone payde herhangi bir ATM üzerinden QR ile parayı çekebiliyorsunuz.

Vodafone Pay ile parayı oraya yükleyebiliyorsunuz sonrasında da vodafone payde herhangi bir ATM üzerinden QR ile parayı çekebiliyorsunuz.
İşte kod gelmiyor hocam. Her aşamada SMS istiyor telefona SMS göndermiyor İyzico

Screenshot_2025-06-24-12-52-11-269_com.belbim.istanbulkart.webp

Burda kaldı para . 18 yaşından küçük olduğum için hiçbirşey yapamıyorum😁 .

Ne kart oluşturuyor . Ne ödeme yaptırıyor . Bulduğunuz uygulamanın elini öpeyim ..

Bilen eden yokmu ürün mü almam gerek ? Burdan çekmem gerek parayı .
vodafone payden çekenler vardı ben razer gold alıp bunu satabildiğin siteler var oraya satarak almıştım kesinti oluyor tabi.. veya itemci.com'a 2 hesap açıcaksın 2 ayrı kişiye birine para atıp diğerine ilan kuracaksın herhangi bi oyun için para attığınla çekeceksin %8 komisyon keser sadece

Arkadaşlar çekilemez olarak 1638 türk lirası gözüküyor bu parayı nasıl bankaya atıcam ? Pos cihazı imkanım var pos tan QR ile atabilir miyim ?
iyzico uygulamasından sanal kart oluştur ondan sonra qr ile ödeme seçeneğini seçip petrol,market veya online alışveriş yap ben böyle harcadım yaş şartıda yok.

iyzico uygulamasından sanal kart oluştur ondan sonra qr ile ödeme seçeneğini seçip petrol,market veya online alışveriş yap ben böyle harcadım yaş şartıda yok.
1100 lira kaldı bu İstanbulkart daki 500 lirayı ne yapcam ? Keşke uğraşmasaydım sinirim bozuldu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,961
Üyeler
188,018
Son üye
Gabri
Geri