İşveren parayı belirliyor dusebilirde artabilirds devlet veriyo sanarımMesem lisesine gitmeyi düşünüyorum Mesem 6600 TL maaşı devletmi veriyor yoksa işverenmi ? Ve bu maaş pasta ve tatlı bölümüne veriliyormu ? acill
Meseme geçiceksen okuma açığa geç resmen kölelik bide okul sınavları var yineMesem lisesine gitmeyi düşünüyorum Mesem 6600 TL maaşı devletmi veriyor yoksa işverenmi ? Ve bu maaş pasta ve tatlı bölümüne veriliyormu ? acill
Devlet işverene işverende sana her bölüme verilir derslerine geri dönemezmisin hadi dönemiyosun diyelim biliyorum evde kafayı yiyceksinde 3 kuruş paraya okadar kölelik değermi yukarda bi arkadaşın dediği gibi niyetin yoksa açığa geç bence knkMesem lisesine gitmeyi düşünüyorum Mesem 6600 TL maaşı devletmi veriyor yoksa işverenmi ? Ve bu maaş pasta ve tatlı bölümüne veriliyormu ? acill
Devlet işverene işverende sana her bölüme verilir derslerine geri dönemezmisin hadi dönemiyosun diyelim biliyorum evde kafayı yiyceksinde 3 kuruş paraya okadar kölelik değermi yukarda bi arkadaşın dediği gibi niyetin yoksa açığa geç bence knk
Bi matematiktenmi bütün bunlar knk hem lisede etkisini azaltabiliyorsun bile 11 12de eşit ağırlıkla çoğu kişinin iyi değil takmaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğini anliyom reis çok kişi bana dedi bunu ama simid benim dersler iyi yani ortalama 92 obb puanıyla iyi bı yer tutabilir lgs ye gelirsek benim harici dersleri soyluyom bütün derslerim en 85 fakat mat 40 50 ve ne yapsam düzeltmiyom diyelimki iyi bı liseye gittim yks zamanı geldi fln matematigi nasıl yapcam daha ortaokulun matini bile yapamiyomki lise ve üniversiteyi saymiyom bile biraz bendede okuma hevesi yok ama tşk yinede tavsiyeleriniz icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şuan 8.sinifim yani 9'a geccem