makinelitavuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
11. sınıfa gececeğim bu yaz başlamak istiyorum yavaş yavaş sayısalı sectim öneri test kitapları yada başlamak icin önerileriniz varmı
matematik icin nerden başlayacağımı bilmiyorum direkt test kitabımı almalıyım yoksa konu anlatımlı mı almalıyımBu Sene TYT yi bitir 90+ net yapicak hale gel seneye deneme dişi tyt çalişmazsın Bilgisarmal 3D Biyotik ben bunlari kullaniyordum
sadece 1 tane test kitabı al ve bitir(345 veya orijinal öneririm)sonra sadece deneme çöz ama süre tutman lazımmatematik icin nerden başlayacağımı bilmiyorum direkt test kitabımı almalıyım yoksa konu anlatımlı mı almalıyım
Eýüp b, mert hoca, bıyıklı mat ve rehber matematik bu hocaların her birinin tyt mat ilk videolarını izliyorsun sonra hangisinden en iyi anlıyorsan onla devam ediyorsun. Konular bittikçe bir tane tyt mat kitabı alıyorsun ben hallederim hızlı anlarım matım iyi diyorsan 345 tytden başlayabilirsin ya da temel atmak için kolay kitap alabilirsin. Bunla başla matı hallet ilerde bir tanede problem fasikülü alırsın. Matın konu anlatımlarının sonlarına geldiğinde kendine biraz süre tanı sonra geometri başla. Acele etme mantığını anlamak en önemlisi unutma.11. sınıfa gececeğim bu yaz başlamak istiyorum yavaş yavaş sayısalı sectim öneri test kitapları yada başlamak icin önerileriniz varmı
videolarını izlemem yeterlimi yoksa anladığım kişinin kitabını aliyim mi ? maddi olarak sıkıntım yokEýüp b, mert hoca, bıyıklı mat ve rehber matematik bu hocaların her birinin tyt mat ilk videolarını izliyorsun sonra hangisinden en iyi anlıyorsan onla devam ediyorsun. Konular bittikçe bir tane tyt mat kitabı alıyorsun ben hallederim hızlı anlarım matım iyi diyorsan 345 tytden başlayabilirsin ya da temel atmak için kolay kitap alabilirsin. Bunla başla matı hallet ilerde bir tanede problem fasikülü alırsın. Matın konu anlatımlarının sonlarına geldiğinde kendine biraz süre tanı sonra geometri başla. Acele etme mantığını anlamak en önemlisi unutma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11 sınıfın konuları mümkün oldukça 11 de bitir yanında da mat ve geo bitirsen yeter
Eyüp b ve rehber matematiği biliyorum eğer elinde kalemli tablet varsa almana gerek yok video durdurup çözebilirsin. Maddi sıkıntı yoksa kitabını al faydalı olur bu arada ben eyüp b tavsiye ederim hem ayt hem tyt hem de geometri için.videolarını izlemem yeterlimi yoksa anladığım kişinin kitabını aliyim mi ? maddi olarak sıkıntım yok