Tyt-Ayt Kitap Önerisi

Reaksiyon skoru
3
11. sınıfa gececeğim bu yaz başlamak istiyorum yavaş yavaş sayısalı sectim öneri test kitapları yada başlamak icin önerileriniz varmı

Bu Sene TYT yi bitir 90+ net yapicak hale gel seneye deneme dişi tyt çalişmazsın Bilgisarmal 3D Biyotik ben bunlari kullaniyordum

Bu Sene TYT yi bitir 90+ net yapicak hale gel seneye deneme dişi tyt çalişmazsın Bilgisarmal 3D Biyotik ben bunlari kullaniyordum
matematik icin nerden başlayacağımı bilmiyorum direkt test kitabımı almalıyım yoksa konu anlatımlı mı almalıyım

Valla hocam artık kitapların ÖSYM ye benzer olduğunu düşünmüyorum fark etmez kafana göre al belli başlı şeyler zaten hepsinde aynı

11. sınıfa gececeğim bu yaz başlamak istiyorum yavaş yavaş sayısalı sectim öneri test kitapları yada başlamak icin önerileriniz varmı
Eýüp b, mert hoca, bıyıklı mat ve rehber matematik bu hocaların her birinin tyt mat ilk videolarını izliyorsun sonra hangisinden en iyi anlıyorsan onla devam ediyorsun. Konular bittikçe bir tane tyt mat kitabı alıyorsun ben hallederim hızlı anlarım matım iyi diyorsan 345 tytden başlayabilirsin ya da temel atmak için kolay kitap alabilirsin. Bunla başla matı hallet ilerde bir tanede problem fasikülü alırsın. Matın konu anlatımlarının sonlarına geldiğinde kendine biraz süre tanı sonra geometri başla. Acele etme mantığını anlamak en önemlisi unutma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 sınıfın konuları mümkün oldukça 11 de bitir yanında da mat ve geo bitirsen yeter

Eýüp b, mert hoca, bıyıklı mat ve rehber matematik bu hocaların her birinin tyt mat ilk videolarını izliyorsun sonra hangisinden en iyi anlıyorsan onla devam ediyorsun. Konular bittikçe bir tane tyt mat kitabı alıyorsun ben hallederim hızlı anlarım matım iyi diyorsan 345 tytden başlayabilirsin ya da temel atmak için kolay kitap alabilirsin. Bunla başla matı hallet ilerde bir tanede problem fasikülü alırsın. Matın konu anlatımlarının sonlarına geldiğinde kendine biraz süre tanı sonra geometri başla. Acele etme mantığını anlamak en önemlisi unutma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 sınıfın konuları mümkün oldukça 11 de bitir yanında da mat ve geo bitirsen yeter
videolarını izlemem yeterlimi yoksa anladığım kişinin kitabını aliyim mi ? maddi olarak sıkıntım yok

videolarını izlemem yeterlimi yoksa anladığım kişinin kitabını aliyim mi ? maddi olarak sıkıntım yok
Eyüp b ve rehber matematiği biliyorum eğer elinde kalemli tablet varsa almana gerek yok video durdurup çözebilirsin. Maddi sıkıntı yoksa kitabını al faydalı olur bu arada ben eyüp b tavsiye ederim hem ayt hem tyt hem de geometri için.
Biyoloji=dr biyoloji, senin biyolojin
Kimya=kimya özel(ayt kimya 1 yanlış geldi oktay hoca sayesinde)
Fizik=Altuğ güneş, Özcan aykın
Geo=kenan kara, eyüp b
Çoğrafyanın kodları var sayısal bile olsan tyt için çok faydası oluyor

Kendini çok kasma. Çalış ama kendini bıktırma ve hızlıca bitirmeye çalışma konuları anla. Bak 2025 tyt-ayt mata formül, soru kalıbı bilmekle hiçbir şey olmuyor içimizden geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri