- Bütçe
- 10000
Anakarta karar veremedim, bir arkadaşın tavsiyesiyle ; https://www.bizdehesapli.com/gigabyte-b650-gaming-x-ax-v2-4xddr5-3xm-2-dp-hdmi-type-c-wi-fi-6e-bluetooth-v5-3-am5-soket-gaming-anakart-urun-B650-GAMING-X-AX-V2?ref=akakce&v=1.85.2 bunu düşünüyorum ama hem normalden baya uyguna satması, hem sitenin dandik gelmesi hem de taksit yapmamasından dolayı pek ısınamadım ama belki aladabilirim. 7800X3D'lerden 9600X'e kadar düştüm, aradaki farkın bana bir şey katmayacağından. Anakart öneriniz var mıdır ?
Anakartlarla alakalı bir bilgim zaten yok ama bir konuda aynı segmentteki anakartların ROG Ve MSI Tomahawk ile ilgili, ROG anakartın sistemi daha iyi çalıştırdığı, bilgisayarı daha hızlı açtığı gibi konular gördüm. O yüzden hiç bilmiyorum. Wifi & BT olması şart, dandik olmasını da istemiyorum ama F/P olup, high level olmazsa sevinirim yani 10-11 bin üstü kadar
Anakartlarla alakalı bir bilgim zaten yok ama bir konuda aynı segmentteki anakartların ROG Ve MSI Tomahawk ile ilgili, ROG anakartın sistemi daha iyi çalıştırdığı, bilgisayarı daha hızlı açtığı gibi konular gördüm. O yüzden hiç bilmiyorum. Wifi & BT olması şart, dandik olmasını da istemiyorum ama F/P olup, high level olmazsa sevinirim yani 10-11 bin üstü kadar