ynsemreuzun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,610
Sanmıyorum pişman etmezhocam gigabyte yi alırsam pişman olurmuyum biraz mesafem var gigabyteye
Sanmıyorum pişman etmezhocam gigabyte yi alırsam pişman olurmuyum biraz mesafem var gigabyteye
anladım hocam şuan ya tuf veya gigabyteden ilerlemeyi düşünüyorum sağ olunMsi B650m gaming plus fiyatına göre berbat bir model. Hele ki tuf ve gigabyte daha ucuzken yüzüne bakmam.
Alıntıyı görüntüle
Burda gigabyte olan yok ama tuf ile benzer değerleri alıyor.
Attığın 3 anakart arasında en memnun olacağın gigabyte olur diye düşünüyorum. M.2 yuvası vs. de fazla. İleride o konuda da kafan rahat olur. Şuan en F/P B650'lerden biri. Hem de atx anakart kasan da daha şık durur.hocam gigabyte yi alırsam pişman olurmuyum biraz mesafem var gigabyteye
Reis yardımcı olun diye yazdım konu açtım yazan olmadıhocam ne alakası var şimdi konuyla
Konuya etiketler misin buradan cevap vermek forumda yasakReis yardımcı olun diye yazdım konu açtım yazan olmadı
Açtım hocamKonuya etiketler misin buradan cevap vermek forumda yasak
İsmimle alakalı 5070Konuya etiketler misin buradan cevap vermek forumda yasak
Başlık 'HANGİ 5070 SİZCE TERCİH EDİLMELİ' https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-5070-sizce-tercih-edilmeli.1118582/Konuya etiketler misin buradan cevap vermek forumda yasak
Hocam birde anakartların cpu güç girişlerinde farklı pin sayısı mevcut ona da dikkat edin sol üstteki pinanladım hocam şuan ya tuf veya gigabyteden ilerlemeyi düşünüyorum sağ olun
hocam tek pinli almayağım.Hocam birde anakartların cpu güç girişlerinde farklı pin sayısı mevcut ona da dikkat edin sol üstteki pin
sağ olun hocam.Stok bulabilirsen Asrock alman iyi olur. MSİ anakartlarda şuanlık bios güncellemeleri sıkıntı oluyor. https://www.techspot.com/review/2699-amd-b650-motherboards/ burdaki liste yardımcı olur.
Hocam bazıları 8+4 pin bazıları 8+8 pin meselahocam tek pinli almayağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağ olun hocam.
hocam ya gigabyte yi alacağım yada tuf atx olduğu için gigabyte daha sıcağım.Hocam bazıları 8+4 pin bazıları 8+8 pin mesela
olabilir hocam üzeceğini sanmamhocam ya gigabyte yi alacağım yada tuf atx olduğu için gigabyte daha sıcağım.
sağ olun hocam.olabilir hocam üzeceğini sanmam