Tm biliyorum şimdilik ekran kartını 2. Elden alıyorum sonrasında yükselticemBu sistem 2k da oynatmaz
Hocam o zaman ddr5 sistem toplayın.Tm biliyorum şimdilik ekran kartını 2. Elden alıyorum sonrasında yükselticem
hocam kasanın tipi hiç güzel değilmiş beHerkese selam, bu Kasa , İşlemci soğutucu, Psu, Ekran kartı, İşlemci, Anakart, Ram, Ssd, Monitör arasında parça uyum problemi olur mu?
FSP en iyi psu firmalarından biridir. Ekran kartını 9070xt 5070ti falan alacağım diyorsanız ileride 750w kasa daha mantıklı olur.Hımm psu sıkıntılı olmazmı?
Yok hocam ondan değil bu psu nun içinde akım koruması voltaj koruması varmı?FSP en iyi psu firmalarından biridir. Ekran kartını 9070xt 5070ti falan alacağım diyorsanız ileride 750w kasa daha mantıklı olur.
![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
3 fanlı ekran kartı desteklemez ama bu kasa haberin olsun.FSP en iyi psu firmalarından biridir. Ekran kartını 9070xt 5070ti falan alacağım diyorsanız ileride 750w kasa daha mantıklı olur.
![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Yok hocam ondan değil bu psu nun içinde akım koruması voltaj koruması varmı?
Ekran kartı değiştireceğim diyorsanız benim attığım sistem daha mantıklı PSU kafanıza yatmıyorsa msi psu ve kasa alın 500tl falan fark olur fazla olmaz. Uzun süre ekran kartı alamam derseniz attığım hazır sistem daha mantıklı. Bu kadar para verip ddr4 almak mantıksız.Yani sizce ddr5 sistem artık daha mı mantıklı?
Tmm hocam ben bi ddr5 i de kontrol ediyim, teşekkürlerEkran kartı değiştireceğim diyorsanız benim attığım sistem daha mantıklı PSU kafanıza yatmıyorsa msi psu ve kasa alın 500tl falan fark olur fazla olmaz. Uzun süre ekran kartı alamam derseniz attığım hazır sistem daha mantıklı. Bu kadar para verip ddr4 almak mantıksız.