Konudaki linktennerden hocam?
Hiçbir şey değil hocam gürgençlerden ipad air almıştım bu paket hediyeymiş nedir diye sordum bayilerde ipad nasıl kullanılır diye eğitim veriyorlarmış oymuş dalga geçer gibi 7500 tl değerinde diyip reklam yapıyorlar bir deMac, iPad, Apple Watch ve iPhone alımlarında 7.499 TL değerindeki Kurulum ve 1 Senelik Eğitim Paketi hediye.
bu nedir
Yine kaçırdık iyi mi ya.Konudaki linkten
sadece ipad ne kadara geldiBen öğrenci indirimiyle m4 macbook air ve ipad 11'i toplam 51.538 liraya 6 taksitle aldım kardeşime. Çok güzel fırsattı valla.
benimki kargolandı muhtemelen normal değilBende "ödeme inceleniyor" da kaldı normal mi bu?
sadece ipad ne kadara geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu kalemi aldım https://www.hepsiburada.com/ally-k-2259-ios-ipad-tablet-dokunmatik-kalem-pm-HBC000047JX27 kullanan var mı
hayırlı olsun ipadi ipados26 ile macleştirdikleri için şuan almak çok mantıklıAlıntıyı görüntüle
iPad 12739,02 liraya, Mac 38799,03 liraya gelmiş öğrenci indirimleriyle.
Daha önce de Gürgençlerim outlet kısmından alışveriş yaptıştım. bazen 1 gün boyunca öyle kaldığı oluyor, hesabından para kesilmişse bir sorun çıkmayacaktır. Benimkini merak ediyorsan da "Hazırlanıyor" yazıyor siparişimde.Bende "ödeme inceleniyor" da kaldı normal mi bu?
bir değişiklik oldu mu sende, bende de aynı sorun var?Bende "ödeme inceleniyor" da kaldı normal mi bu?