Çözüldü✓ OLED MONİTÖR [Öneri] !!

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
60000
2K yüksek HZ oled istiyorum çünkü elimde şuan ACER 240 HZ 1 MS 27 Inc var ve bunun üstü ve oled olarak değiştirme niyetindeyim öneriniz var mıdır bütçe 60.000

Yüksek hz olsa ne değişecek ki insan gözü 240 hz üstüne seçemiyor. Tavsiyem 240hz üstü almayın. Asustan uzak durun.

2K yüksek HZ oled istiyorum çünkü elimde şuan ACER 240 HZ 1 MS 27 Inc var ve bunun üstü ve oled olarak değiştirme niyetindeyim öneriniz var mıdır bütçe 60.000
Senin ilacın bu;
1080p 480hz
4k 240hz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bana kalırsa 60k oled için gereksiz.
30' 4k 240hz Samsung alırsın.

Öneri istedim dostum konu dışı yorum yapmana gerek yok bilimsel açıklama yapmıyoruz burada

İnsan gözü 240 ı da 500 ü de çatır çutur ayırt eder. Hiçbir bilimsel dayanağı olmayan o bilginizi insanları yanlış yönlendirecek şekilde satmayın.
Nasa testlerinde 240hz üstü seçebilenlerin olmadığını söylüyor. Bir sen biliyorsun. Yazana kadar bir zahmet araştır, irdele ve düşün sonra yaz.

Nasa testlerinde 240hz üstü seçebilenlerin olmadığını söylüyor. Bir sen biliyorsun. Yazana kadar bir zahmet araştır, irdele ve düşün sonra yaz.
Bu konudaki akademik yayını referans verir misin? Şu an 360 ile 240 hz monitörlerim açık ve farkı net şekilde anlıyorum da.

LG UltraGrear 27GR95QE kullaniyorum. Oneririm. Fakat oled icin extra bir dikkat gerekli haberin olsun. Koruman gerekiyor, oyle ekrani acik birakip yatayim olmaz yani. Oled yanigi sebebiyle bir kez garantiye gitti benimki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ben teshirden almistim. Orada olmmus ne olduysa. Suan bir sorunum yok.

• Hahaha
Reaksiyonlar: noxx
bitiyorum bu ben biliyorumcu yorumlara, millet olarak neden her lafa muhalifsiniz. Seçebiliyormuş muş :ROFLMAO:
Al sana refarans;

Ben de bildiğini sananlara gülüyorum. Üşenmedim okudum 2007 tarihli ve tüplü 100hz monitörde yapılan ve tartışmamızla HİÇBİR alakası olmayan bu araştırmayı. Bu arada mesleğim gereği iyi bir fizyoloji+learning eğitimim var. Ancak bu araştırmadaki 5 çalışmadan da X hz monitörle Y hz monitör arasındaki akıcılık farkının anlaşılamyacağı sonucunu çıkaracak bilgiyi nereden bulduğunu anlayamadım. Wishfull thinking ile kendini doğrulayarak ve akademik çalışmaların satır aralarındaki bilgileri cımbızlayarak yorum yapıyorsun. Hatta makaleyi okuduğunu ya da okuyacak, anlayacak bilimsel okur-yazarlığa sahip olduğunu da sanmmıyorum. Tekrar oku ve kendi lehine yorduğun bilgilerin aslında ne demek istediğini anla.

Ben de bildiğini sananlara gülüyorum. Üşenmedim okudum 2007 tarihli ve tüplü 100hz monitörde yapılan ve tartışmamızla HİÇBİR alakası olmayan bu araştırmayı. Bu arada mesleğim gereği iyi bir fizyoloji+learning eğitimim var. Ancak bu araştırmadaki 5 çalışmadan da X hz monitörle Y hz monitör arasındaki akıcılık farkının anlaşılamyacağı sonucunu çıkaracak bilgiyi nereden bulduğunu anlayamadım. Wishfull thinking ile kendini doğrulayarak ve akademik çalışmaların satır aralarındaki bilgileri cımbızlayarak yorum yapıyorsun. Hatta makaleyi okuduğunu ya da okuyacak, anlayacak bilimsel okur-yazarlığa sahip olduğunu da sanmmıyorum. Tekrar oku ve kendi lehine yorduğun bilgilerin aslında ne demek istediğini anla.
Sana bu forumda bunu atacabilecek kaç üye biliyorsun? Gelmiş organik bakış ile hz farklılarını ayıt edebildiğini söylüyorsun. Fizyoloji okumanın sana bir şey kattığını düşünüyor musun :ROFLMAO: Korona bize bir şey yapmaz diyenlerle senin aranda hiç bir fark yok. Blur busters gibi bu işin uzmanlarının sayfalarında git biraz izle araştır bak. Onlarda sallıyor, bir sizin gibiler haklı.

480 e gerek yok derseniz XG27ACDNG’ XG27AQDMG, Odyssey g6 360hz modellerine de bakabilirsiniz. Size az sonra “çok yüksek hz gereksiz knk xD” yazacak fakirlere de aldırış etmeyin.
Kanka sen çok zenginsin bana bir iki tane 8440p 890Hz monitör pasla oled olsun

Geri