Açıyorum hemen hocamBunun için konu açmanız daha sağlıklı olur.
Açıyorum hemen hocamBunun için konu açmanız daha sağlıklı olur.
hocam valla bşlmşyorum ben ets2 ye onceden oynamıstım ama rdr2 ıynuyom sıkıntı yok forza 5 oynuom rtx acık halde 120ustu tthe last of us 90 yuksek grafıklerdehocam aynı sorunu bende yaşıyorum eski sürücüye dönsem de yeni sürücülerde kalsam da aynı düşük fpsleri alıyorum eski kartları yavaş yavaş öldürüyorlar gt5 oynamayacak şekilde düşük fps alıyorum pc bakımını yapmama rağmen böyle sorunlar yaşamaya devam ediyorum bu dorunları 2 aydır filan yaşıyorum
rtx 4060 kullanıyorum
hocam zaten eıtmıolarkı@ICEFLASH arkadaş tam tersini söylüyor hocam. RTX 4000 serisi o kadar eski bir kart da değil yani. 2000 ve 3000 serisi olsa anlayabilirim lakin 4000 serisini şimdiden eritmeye çalışmaları mantıklı gelmiyor.
Konu mesajınıza beni etiketleyebilirsiniz.Açıyorum hemen hocam
hocam psu yeterlı guc verıomuMerhaba kuzenimin sisteminde ryzen 5 5600 ve rtx 4060 var nedense artık eski performansını vermiyor geçenlerde gtx 1070 taktık ETS 2 de ultra ayarlarda 50 55 fps veriyordu rtx 4060 da denediğimiz de fps aşağı yukarı aynı fps leri alıyorduk 60-65-70 civarı
Planlı eskitme diye bir gerçek var hocam malesef ki. Bu zamana kadar ekran kartlarında iPhone'lar gibi büyük bir skandal olmadı ama genede planlı bir şekilde eskitiliyorlar...hocam valla bşlmşyorum ben ets2 ye onceden oynamıstım ama rdr2 ıynuyom sıkıntı yok forza 5 oynuom rtx acık halde 120ustu tthe last of us 90 yuksek grafıklerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam zaten eıtmıolarkı
biliyorum evet ama bende kulanıyorum suanlık bır sorun yok bır ara bendede oyle oluyod fps kaybu fln bayadır sururcu gunclemıomPlanlı eskitme diye bir gerçek var hocam malesef ki. Bu zamana kadar ekran kartlarında iPhone'lar gibi büyük bir skandal olmadı ama genede planlı bir şekilde eskitiliyorlar...
Hocam internet de baktık adam forza 4 de 1440P de 120 FPS alıyor biz 1080P de anca 130Bende bu ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Farklı oyunlarda da sisteminizi test edip internet üzerinde sizinle neredeyse bire bir aynı sistem olan kişilerin benchmarklarıyla karşılaştırın. 5FPS'e kadar fark ediyorsa sorun yoktur.
Soru çok saçma 4060 besleyemeyecek bir güç kaynağı yokhocam psu yeterlı guc verıomu
psu kac w
varSoru çok saçma 4060 besleyemeyecek bir güç kaynağı yok
TruckerMP mi orası önemliMerhaba kuzenimin sisteminde ryzen 5 5600 ve rtx 4060 var nedense artık eski performansını vermiyor geçenlerde gtx 1070 taktık ETS 2 de ultra ayarlarda 50 55 fps veriyordu rtx 4060 da denediğimiz de fps aşağı yukarı aynı fps leri alıyorduk 60-65-70 civarı
var
bos konusma