Gigafiber olmasın hocam oKiralık verdiğimiz eve fiber getirmişler. Ama 100 mbps fiber gözüküyor. Benim bildigim fiberde hız sınırı olmaz. Bu nasıl fiber dostlar anlatacak biri var mı acaba?
Fiberde hız sınırı yok. Turknet kendi altyapısı hariç 1000mbps veremiyor.hocam fiberde gayette hız sınırı oluyor o alt yapı maksimum 100 mbps destekleyebiliyordur baktığınız internet sağlayıcıya görede değişir mesela bizim binada türk telekom altyapısı var türk telekomdan 1000 mbps alabiliyorum ama türk netten 100 mbps alabiliyorum çünkü altyapısı yok
hocam fiberde neden hız sınırı olmasın ama mesela 999 mbpsnin üstü zaten gigafiber olarak geçiyor ve bunun ayrı bir altyapısı olur benim altyapım da ilk başta maksimum 100 mbps destekliyordu sonra 1000 mbps oldu yani bilmiyorum ama bence olabilir gibi yanlış biliyorsam kusura bakmayınFiberde hız sınırı yok. Turknet kendi altyapısı hariç 1000mbps veremiyor.
Altaypının desteklediği kadar olur niye hız sınırı olmasın aldığın pakete göre sınır koyarlar.Kiralık verdiğimiz eve fiber getirmişler. Ama 100 mbps fiber gözüküyor. Benim bildigim fiberde hız sınırı olmaz. Bu nasıl fiber dostlar anlatacak biri var mı acaba?
Sorguyu türknetten yaptiysan oyle demesi çok normalKiralık verdiğimiz eve fiber getirmişler. Ama 100 mbps fiber gözüküyor. Benim bildigim fiberde hız sınırı olmaz. Bu nasıl fiber dostlar anlatacak biri var mı acaba?
Artık FTTB yapilmiyoe sadece FTTH var.Ben sizler kadar bilmiyorum ama temel bildigim şu. Fiber'in türleri var. FTTH olunca hız sınırı olmuyor diye biliyorum. Sanırım bize FTTB koymuşlar. Fttb 100 mbps sınırına takılıyor diye biliyorum.
https://sorgula.netbone.com.tr/
şuradan sorgu yapın; v2 çıkıyorsa binaya kadar fiberdir.
Sorguyu türknetten yaptiysan oyle demesi çok normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artık FTTB yapilmiyoe sadece FTTH var.
Daha önce Vdsl varmıydı; ondan dolayı gözüküyor olaiblir. Gpon çıkıyorsa 1000 e kadar alırsınız.