100 Mbps Fiber Ne Demek

zlmr12

80+
Reaksiyon skoru
22
Kiralık verdiğimiz eve fiber getirmişler. Ama 100 mbps fiber gözüküyor. Benim bildigim fiberde hız sınırı olmaz. Bu nasıl fiber dostlar anlatacak biri var mı acaba?

hocam fiberde gayette hız sınırı oluyor o alt yapı maksimum 100 mbps destekleyebiliyordur baktığınız internet sağlayıcıya görede değişir mesela bizim binada türk telekom altyapısı var türk telekomdan 1000 mbps alabiliyorum ama türk netten 100 mbps alabiliyorum çünkü altyapısı yok

hocam fiberde gayette hız sınırı oluyor o alt yapı maksimum 100 mbps destekleyebiliyordur baktığınız internet sağlayıcıya görede değişir mesela bizim binada türk telekom altyapısı var türk telekomdan 1000 mbps alabiliyorum ama türk netten 100 mbps alabiliyorum çünkü altyapısı yok
Fiberde hız sınırı yok. Turknet kendi altyapısı hariç 1000mbps veremiyor.

Ben sizler kadar bilmiyorum ama temel bildigim şu. Fiber'in türleri var. FTTH olunca hız sınırı olmuyor diye biliyorum. Sanırım bize FTTB koymuşlar. Fttb 100 mbps sınırına takılıyor diye biliyorum.

Fiberde hız sınırı yok. Turknet kendi altyapısı hariç 1000mbps veremiyor.
hocam fiberde neden hız sınırı olmasın ama mesela 999 mbpsnin üstü zaten gigafiber olarak geçiyor ve bunun ayrı bir altyapısı olur benim altyapım da ilk başta maksimum 100 mbps destekliyordu sonra 1000 mbps oldu yani bilmiyorum ama bence olabilir gibi yanlış biliyorsam kusura bakmayın

Kiralık verdiğimiz eve fiber getirmişler. Ama 100 mbps fiber gözüküyor. Benim bildigim fiberde hız sınırı olmaz. Bu nasıl fiber dostlar anlatacak biri var mı acaba?
Altaypının desteklediği kadar olur niye hız sınırı olmasın aldığın pakete göre sınır koyarlar.

Bazı bölgelerde Türk Telekom altyapısı 100 mbps ile sınırlıdır. TurkNet gigabit varsa 1000 mbps den faydalanabilirsiniz.

Sorguyu türknetten yaptiysan oyle demesi çok normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sizler kadar bilmiyorum ama temel bildigim şu. Fiber'in türleri var. FTTH olunca hız sınırı olmuyor diye biliyorum. Sanırım bize FTTB koymuşlar. Fttb 100 mbps sınırına takılıyor diye biliyorum.
Artık FTTB yapilmiyoe sadece FTTH var.

Son düzenleme:

Ekler

• fiber.webp
    fiber.webp
    9.4 KB · Hit: 28
Daha önce Vdsl varmıydı; ondan dolayı gözüküyor olaiblir. Gpon çıkıyorsa 1000 e kadar alırsınız.

Daha önce Vdsl varmıydı; ondan dolayı gözüküyor olaiblir. Gpon çıkıyorsa 1000 e kadar alırsınız.

Daha önce vdsl bile yoktu hocam. 3 senelik bina. Şu an evde kiracı olduğu için gidip rahatsız etmek istemiyorum. Doğru olmaz benim açımdan. O yüzden böyle sorguluyorum. Çünkü taşınma gibi bir durumumuz olabilir. Ondan bu kadar detaylı inceliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,960
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri