65kya bu sistem alınır mı

Xtyhke

80+
Reaksiyon skoru
69
1750887221602.webp

Beyler bu sistemi dizdim soğutma seçeneklerini çok sevemedim ilerleyen dönemlerde daha düzgün bi sıvı soğutma takma fikrindeyim ne diyorsunuz daha iyi bir sistem dizilebilir mi 1080p de kullanıcam sistemi darboğaz yapar mı sizce fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Alıntıyı görüntüle

Beyler bu sistemi dizdim soğutma seçeneklerini çok sevemedim ilerleyen dönemlerde daha düzgün bi sıvı soğutma takma fikrindeyim ne diyorsunuz daha iyi bir sistem dizilebilir mi 1080p de kullanıcam sistemi darboğaz yapar mı sizce fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
9070xt nasıl olur düşündünüzmü hiç

Hocam amd ekran karti pek istemiyorum nvdia olsun istiyorum
O zaman sıvı soğutma yerine kule tipi soğutucu alabilirsin yada en az 240 lık bi sıvı soğutucu görsel önemliyse sıvı soğutucu al değilse hava soğutucu olur sistem güzelmiş fiyat avantajı varmı bilmiyorum tek tek toplayınca ne oluyor

1750915955792.webp

kaba bir hesap oldu. totalde 76.736 tl çıkıyor. fakat biraz araştırmayla bunu daha çok düşürebilirsin ben direkt akakce den baktım hepsine (sını soğutucu cimri den baktım akakce de bulamadım) kendin toplasan yine aynı fiyata denk gelir gibi

O zaman sıvı soğutma yerine kule tipi soğutucu alabilirsin yada en az 240 lık bi sıvı soğutucu görsel önemliyse sıvı soğutucu al değilse hava soğutucu olur sistem güzelmiş fiyat avantajı varmı bilmiyorum tek tek toplayınca ne oluyor
Hocam sivi sogutma secenklerini cok sevmedim o yuzden sonra gidip baska sivi sogutma takmak daha mantikli geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafamdaki tek soru isareti 1080 p kullanicam darbogaz yermiyim

Hocam sivi sogutma secenklerini cok sevmedim o yuzden sonra gidip baska sivi sogutma takmak daha mantikli geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafamdaki tek soru isareti 1080 p kullanicam darbogaz yermiyim
Ekran kartı 2-4k segmenti olduğu için biraz yapar ama bunun önüne dsr ile geçebilirsin

9700x kullansam daha iyi olur mu hocam
Bende daha yeni 9070xt 9700x li bir sistem aldım elime ulaşsın sana nasıl oluyor yazarım 1080p monitör var bendede . 9600x 5070ti hayli hayli yeter daha çok performans istiyosan 9700x tabii ki daha iyidir ama 9600x herhangi bir darboğaz yapmaz 5070ti için.

Hocam bu ekran kartını 1080p de kullanmak ayıp olur biraz karta :D

Hocam bu ekran kartını 1080p de kullanmak ayıp olur biraz karta :D
Herkes hikayeli oyun düşkünü değil mesela ben fps oyunlarını daha çok oynuyorum bu yüzden uzun yıllar götürecek sistem aldım eğer full hikaye odaklı oyun oynuyosan 2k tabii ki daha iyi.
Herkesin amacı farklı dostum👍

Herkes hikayeli oyun düşkünü değil mesela ben fps oyunlarını daha çok oynuyorum bu yüzden uzun yıllar götürecek sistem aldım eğer full hikaye odaklı oyun oynuyosan 2k tabii ki daha iyi.
Fps oynanıyorsa ekran kartı yatırımı yerine 9800x3d ya da 7800x3d alınmalı bence

Hocam ben şimdi hem hikayeli hem FPS oyunları oynuyorum. Sisteme 2k monitör alacağım. FPS oynarken 1kya çekip oynarsam ne sorun yaşarım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,405
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri