Çözüldü✓ 500 liraya GT 1030 vs R7 370

Ben de diyorum ki "iş bulun, ben sistemi mi veriyorum". Allah çarpsın çok yoruldum. Giresun'dan gideceğim zaten bu gidişle
giresunda iş aramayı salla boşver online iş bak daha yararına olur bi ara müşteri temsilciliği falan popülerdi evden bi kulaklık bi mikrofon devam. onlara bak istersen. benimki öneri ve fikir sadece

Fiyatı çok iyi zaten. İlk başta 1000 dediği için böyle yazdım. Bu pazarlık falan değil, onu bir söyleyeyim.
kanka adam ortalama piyasasını söyledi zaten dediği gibi 0 ayarında bir gt 1030 ise 1k ya satabilir pazarlıkta olur yazmış öyle olsa bile 800 e verebilir sana 500 e veriyor ne güzel kaçırma bence

kanka adam ortalama piyasasını söyledi zaten dediği gibi 0 ayarında bir gt 1030 ise 1k ya satabilir pazarlıkta olur yazmış öyle olsa bile 800 e verebilir sana 500 e veriyor ne güzel kaçırma bence
Başlıkta "500 liraya" Yazdığım için gelen yorum "1000 lira". 2. El de en nefret ettiğim şey değerini hak etmeyen bir kart için fazla fiyat verilmesi. Yanlış anlaşılmasın bunu o kişi için söylemedim, genel olarak durum bu. Facebook'ta görüyorum, adam çok ucuza sistem ya da ekran kartı satıyor; ben de "Bedava" Diye yazıyorum. Ben önceden LGA775 işlemci ve anakartları bedavaya dağıtıyordum. 300 liranın lafını ediyorsak bizde onlardanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

560 ti sen kaça aldın da elinde patladı bu ya birde nerden aldın
Konunun ilk sayfasının alt kısımlarına bak. Sadece kargo parası yani.

Başlıkta "500 liraya" Yazdığım için gelen yorum "1000 lira". 2. El de en nefret ettiğim şey değerini hak etmeyen bir kart için fazla fiyat verilmesi. Yanlış anlaşılmasın bunu o kişi için söylemedim, genel olarak durum bu. Facebook'ta görüyorum, adam çok ucuza sistem ya da ekran kartı satıyor; ben de " Bedava" Diye yazıyorum. Ben önceden LGA775 işlemci ve anakartları bedavaya dağıtıyordum. 300 liranın lafını ediyorsak bizde onlardanız

Konunun ilk sayfadının alt kısımlatına bak. Sadece kargo parası yani.
kanka adam önce kartın değeri olan 1k yı söylemiş sen çıkamayınca 500 demiş zaten bence mantıklı olan alman ama senin kararına kalmış

kanka adam önce kartın değeri olan 1k yı söylemiş sen çıkamayınca 500 demiş zaten bence mantıklı olan alman ama senin kararına kalmış
Alakasız. Piyasa değeri diye bir şey dememiş

hayırlısı olsun 560 ı biyere satamazmısın?
Satsam bile en fazla kaç liraya gider? Alacak olan kişi soğutma ve fan için alır zaten. Ondan kazanacağım para bir işe yaramaz

Başlıkta "500 liraya" Yazdığım için gelen yorum "1000 lira". 2. El de en nefret ettiğim şey değerini hak etmeyen bir kart için fazla fiyat verilmesi. Yanlış anlaşılmasın bunu o kişi için söylemedim, genel olarak durum bu. Facebook'ta görüyorum, adam çok ucuza sistem ya da ekran kartı satıyor; ben de "Bedava" Diye yazıyorum. Ben önceden LGA775 işlemci ve anakartları bedavaya dağıtıyordum. 300 liranın lafını ediyorsak bizde onlardanız

Konunun ilk sayfasının alt kısımlarına bak. Sadece kargo parası yani.
Ben orada 1000tl gibi bi fiyattan satmayı düşündüğümü ama 500 tl ye sana bırakacağımı söylemek istemiştim ama yazma şeklimden ötürü yanlış anlaşılmış herhalde

Ben orada 1000tl gibi bi fiyattan satmayı düşündüğümü ama 500 tl ye sana bırakacağımı söylemek istemiştim ama yazma şeklimden ötürü yanlış anlaşılmış herhalde
Mesajı sonradan düzenlemişsisn fakat bu bir şeyi değiştirmiyor. Zaten yanlış anlaşılacak şekil de yazmışsın. Dediğin gibi yazsaydın senden alabilirdim

benim teklifim hala geçerli bende bilgisayarıma parça alacağım için bi nebze açgözlülük etmiş olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,344
Üyeler
187,031
Son üye
İsmet61
Geri