Faustomeister
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11:39 gibi bir bağlantın olmalı
Evet aynen bu şekilde ama rgb yanmıyor ürün bozuk olabilirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11:39 gibi bir bağlantın olmalı
O son ihtimal olarak bakıyorum. Çünkü bozuk ürün tamire gittiğinde çalışırEvet aynen bu şekilde ama rgb yanmıyor ürün bozuk olabilir
Msi uygulaması direk soğutucuyu görmüyorO son ihtimal olarak bakıyorum. Çünkü bozuk ürün tamire gittiğinde çalışır. Msi uygulamasından rgb ayarlarını yaptıysan ve bağlantılar doğru ise bozuk olabilir.
Ya anakart bozuk yada soğutucuO son ihtimal olarak bakıyorum. Çünkü bozuk ürün tamire gittiğinde çalışır. Msi uygulamasından rgb ayarlarını yaptıysan ve bağlantılar doğru ise bozuk olabilir.
Anakartın kendi rgbsi var o çalışıyorHocam msi uygulaması görmez ya
Msi uygulaması ekran fotoğrafını koyar mısın
Msi mystic light diye bir sekme var
Hocam kasanızda başka rgbler var mı onlar çalışıyor mu
Hocam msi uygulaması görmez ya
Msi uygulaması ekran fotoğrafını koyar mısın
Msi mystic light diye bir sekme var
Hocam kasanızda başka rgbler var mı onlar çalışıyor mu
Soğutuyor fanlar çalışıyor ama rgb yokMb üzende aktive ettiğinde olması lazım. Arızalı olabilir
Benim fikrim hala kablolamadan kaynaklı gibi geliyor
Son kez senin için elden geçiricemMb üzende aktive ettiğinde olması lazım. Arızalı olabilir
Benim fikrim hala kablolamadan kaynaklı gibi geliyor
denedim onları ama şimdi kabloları takarken ısık geldi gitti biraz ugrastım temeassızlık var gibi kabloları birbirine sürtünce saliselik ışık geliyor gidiyorAnakartta rg soketi iki tane var fanları ayrı pompayı ayrı bağlamayı dene istersen
Anakartta rg soketi iki tane var fanları ayrı pompayı ayrı bağlamayı dene istersen
Tahmin ettiğim gibi hocam. O pinlerin olduğu kısımlar çok kaliteli olmuyor. Dediğim gibi ayrı ayrı bağlarsanız temas problemi geçebilir.denedim onları ama şimdi kabloları takarken ısık geldi gitti biraz ugrastım temeassızlık var gibi kabloları birbirine sürtünce saliselik ışık geliyor gidiyor
Bugün vatandan avmde geri götüreceğim iade edeceğim Ayrı ayrı denedim olmadı Çok enterasan bende çözemedimTahmin ettiğim gibi hocam. O pinlerin olduğu kısımlar çok kaliteli olmuyor. Dediğim gibi ayrı ayrı bağlarsanız temas problemi geçebilir.
Garantiye gönderseniz çalıştı denilecek tekrar size iade olur tahminen.
İade en sağlıklısı olucak gibi. En azından denedik be. Şimdi kule tipi bir soğutucuBugün vatandan avmde geri götüreceğim iade edeceğim Ayrı ayrı denedim olmadı Çok enterasan bende çözemedim