TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Evet bahsettiğim 5 yeni kampanya içi uygulamadan bi tanesi, ama Çinliler cidden garip adamlar, bize gelen mailde 1-7 Temmuz da tüm bölgelerde lanse edilecekti ve o tarih aralığına varmadan bize içerik açıklama yasağı olduğunu duyurmuşlardı 😀
Arkadaşın kullanmadığı hesabı istedim onda çıktı bu promosyon. Wincredit ona da vermedi :D. Belki de benim telden hesaba girdiğim için vermedi.

Flash 99 ' da seçilen 0tl lik ürünlerin temu vergisini alıyor mu? Bilgisi olan var mı? 2 tane 1k liralık ürün var boşuna 600+600 ödemeyeyim :D

Ayrıca 500-700 lira civarına temu'dan ne alınır? Önerisi olan var mı? Klavye mouse vs eksiğim yok aklıma alacak bişey gelmiyor

Feci zamlanmalar var. Yavaş yavaş kendi ayağına sıkmaya başladı.
Zam yapmıyorlar arkadaslar..
TL nin EU ve $ karşısında değeri düştüğü için parite bazında öyle görüyorsunuz:) Bize çok satan 500 ürünün liste fiyatını her ay düzenli gönderiyorlar, belki inanmazsınız içlerinde toplasanız zorlasanız en fazla 20 üründe fiyat değişikliği var ki o ürünlerde bile zam oranları % 1,5 - 2 lerde geziyor, yani üzülerek belirteyim ki burada Çinliler suçlu değil, kim ya da kimler olduğunu dile getirmeye gerek yok sanırım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürün fiyatları değişiyor ancak mevcut kampanya kazanımları hala aynı tutarlarda.
Kampanyalar özelinde fiyatlandırma global anlamda standarda çok yakın seyrediyor, bizdeki döviz dalgalanmalarina özel fiyatlandırma yapmalarını beklemek pek gerçekçi olmaz hocam..

Zam yapmıyorlar arkadaslar..
TL nin EU ve $ karşısında değeri düştüğü için parite bazında öyle görüyorsunuz:) Bize çok satan 500 ürünün liste fiyatını her ay düzenli gönderiyorlar, belki inanmazsınız içlerinde toplasanız zorlasanız en fazla 20 üründe fiyat değişikliği var ki o ürünlerde bile zam oranları % 1,5 - 2 lerde geziyor, yani üzülerek belirteyim ki burada Çinliler suçlu değil, kim ya da kimler olduğunu dile getirmeye gerek yok sanırım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kampanyalar özelinde fiyatlandırma global anlamda standarda çok yakın seyrediyor, bizdeki döviz dalgalanmalarina özel fiyatlandırma yapmalarını beklemek pek gerçekçi olmaz hocam..
anlık olarak tabii ki revize beklemek gerçekçi değil ama 4 ay önce vergi hariç fiyatı 1000 lira olan ürünler şu an 1299 tl civarında (kendi takibimdeki ürünler için söylüyorum). 3-4 aylık bir zaman diliminde dolara göre enflasyon farkını kampanyalarda da revize edilmesini görmek isterim :)

musteri hizmetlerinden yap veya yapma her türlü iade talepleri haklı haksız kampanya tekliflerini etkiliyor :/

Son düzenleme:
1 hafta önce farklı diyordu çok sinir ettiler beni
Durum şu şekilde. Kampanya ile oluşturduğunuz herhangi bir siparişte yaptığın haklı haksız, MH üzerinden farketmeksizin yapılan iade talepleri , hesabına tanımlanan kampanya tekliflerini doğrudan etkiliyor.

Geri