Harbi bende hiç anlam veremiyorum şunlara. Hangi oyunu seversin nereden bileyim ben. Mesela sepetteki oyunlara ben 5 lira bile vermem ama adama göre 11 dolar verilebilir o kendi tercihi. Sorarken nasıl bir cevap bekliyorlarbence böyle şeyler foruma atılmamalı, hangi oyun türünü ve oyunu seviyorsan al çık bize sormanın mantığını anlamıyorum ben.
bi oyunu seviyosan alır geçersin oynarsın
Oyunlar güzel hocam oynayacak iseniz alın palworld e bir sonraki güncelleme ile türkçe gelecek bu arada.Alıntıyı görüntüle
hocamlar sepet nasıl alınır mı? çıkarılıacaklar falan varmı öneriniz nedir
palword tam olarak emin değilim güzel gibi oyun ama sarmaz gibideOyunlar güzel hocam oynayacak iseniz alın palworld e bir sonraki güncelleme ile türkçe gelecek bu arada.
ben yeni oynadım ortalama geldi bana arkadaşlarla girerseniz idare eder.palword tam olarak emin değilim güzel gibi oyun ama sarmaz gibide
yok knk kalabalık ediyormuşum ben, arkadaş kendi kararlarını kendisi verecek kadar büyük değil bana laf sokmaya çalışıyor galiba bu nasıl bi kafa anlamadım benbu hocamın da dediği gibi sizin zevklerinizi maalesef biz bilemeyiz kendiniz seçip ona göre almanız daha mantıklı
Harbi bende hiç anlam veremiyorum şunlara. Hangi oyunu seversin nereden bileyim ben. Mesela sepetteki oyunlara ben 5 lira bile vermem ama adama göre 11 dolar verilebilir o kendi tercihi. Sorarken nasıl bir cevap bekliyorlar
yani arkadaş oyun önerisi istediği için kendisineyok knk kalabalık ediyormuşum ben, arkadaş kendi kararlarını kendisi verecek kadar büyük değil bana laf sokmaya çalışıyor galiba bu nasıl bi kafa anlamadım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
QŞWLBJBDBİABLŞBBSİKŞJŞFBLİBKŞBBSİDİJFBŞLKSBDJŞŞBBFŞŞBJŞİLBSJBDBFLBŞŞÇBS
SORMA KANKA YA ANLAMIYORUM BEN BUNLARI