Netspeed Galiba Battı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,129
Arkadaşlar 2 gündür internetim 1 mbit üstüne çıkmıyor. Müşteri hizmetleri desen 30 dakika bekledim bağlanmıyor. Mobil uygulaması çalışmıyor. Modemi aç kapa yapıyorum düzelmiyor. İşlerimi halletmek için mobil veri kullanıyorum bitmek üzere çok fena mağduriyet yaşıyorum. Yıllardır iss kullanırım ilk kez bu kadar uzun süreli sorun yaşadım. Acaba bende mi sorun diye ekşideki başlığa girdim tek ben değilmişim. Sonu galiba Comnet gibi olacak. Sizde durum nedir?
Screenshot_2025-06-27-21-18-47-009_com.android.chrome.webp

Siber saldırı varmış yersen paşaların keyfi geldi 4. Gün sonunda açıklama yapabildiler

Siber saldırı varmış yersen paşaların keyfi geldi 4. Gün sonunda açıklama yapabildiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce gördüm ama inandırıcı gelmedi
Bana da inandırıcı gelmedi bu arada pardon İNTERNETİM ÇEKMEDİĞİ İÇİN bir yazıyı 2 kere paylaşmışım

Adamların site bile patlamış

Şikayet edin hak etmedikleri parayı almamalılar
12 ay peşin kampanyası için aramışlardı işkillenmiştim böyle bişeye girmedim Allah'tan ay sonuna kadar devam ederse iss değiştirecem gibi duruyor

Ekler

• Screenshot_2025-06-27-21-34-54-156_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-27-21-34-54-156_com.android.chrome.webp
    69.4 KB · Hit: 21
benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?

İnşallah gidipte bu kullanmadığımız günleri faturaya yansıtmazlar veya bir şekilde telafi ederler

Arkadaşlar 2 gündür internetim 1 mbit üstüne çıkmıyor. Müşteri hizmetleri desen 30 dakika bekledim bağlanmıyor. Mobil uygulaması çalışmıyor. Modemi aç kapa yapıyorum düzelmiyor. İşlerimi halletmek için mobil veri kullanıyorum bitmek üzere çok fena mağduriyet yaşıyorum. Yıllardır iss kullanırım ilk kez bu kadar uzun süreli sorun yaşadım. Acaba bende mi sorun diye ekşideki başlığa girdim tek ben değilmişim. Sonu galiba Comnet gibi olacak. Sizde durum nedir?
Alıntıyı görüntüle
millenicomda git gel sürekli aynı sorun başta hız böyle çıkıyordu şimdi hız normal ama youtube harici zort

benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?
Hocam milleni de aynı durumdaymış sanırım şu an forumda gördüm

millenicomda git gel sürekli aynı sorun başta hız böyle çıkıyordu şimdi hız normal ama youtube harici zort
Keşke şu an youtube a girebilsem en azından video izlerim bizde o bile yok

Hocam milleni de aynı durumdaymış sanırım şu an forumda gördüm

Keşke şu an youtube a girebilsem en azından video izlerim bizde o bile yok
Sanarsın merdiven altı ISS napcaz biz ya

Turknete geç, gigafiberde hızla yayılıyor. Taahütlü internetlere geçmemeye çalışın.

Geri