Netspeed internet sorunu!

Arkadaşlar netspeed kullaniyorum. Şu anda internette mûthiş bir yavaşlama ve surekli kopmalar mevcut. Musteri hizmetleri telefona bakmıyor. Saglayicinin uygulamasina da girilmiyor. ISS kaynaklı sorun diye dusunuyorum. Ayni ISS kullananlar bir yazabilir mi stabil mi baglantilari
valla bugün sağa sola fiber döşediler(bursa) bizimde internet sapıttı valo fln acılmıyor

valla bugün sağa sola fiber döşediler(bursa) bizimde internet sapıttı valo fln acılmıyor
Ben de bursadayım bugün gerçekten her yere fiber döşediler bizim mahallede olmasına rağmen tekrar döşediler veya olmayan yerlere döşediler sanırım ama netspeedin bunla alakası olduğunu sanmıyorum

İnternet gelmiyorsa BTK'ya şikayet edin ben ettim cevap bekliyorum zaten Türkiye'de biz sorunsuz hizmet aramıyoruz en az sıkıntı çıkaracak hizmeti arıyoruz boşuna sorunsuz ISS aramaya gerek yok

İnternet gelmiyorsa BTK'ya şikayet edin ben ettim cevap bekliyorum zaten Türkiye'de biz sorunsuz hizmet aramıyoruz en az sıkıntı çıkaracak hizmeti arıyoruz boşuna sorunsuz ISS aramaya gerek yok
Nasıl ettiniz hocam adamların firması çıkmıyor bile burda

Ekler

• IMG_0096.webp
    IMG_0096.webp
    84.8 KB · Hit: 32
Aynı sorun var 1 mbit internet alıyorum ping çok yüksek

400 nasıl ödüyon la bana 650 geliyor
milleniye de nadiren wifiden giriyor :D girse nolcak hocam bi işe yaramıyor ki arıza kaydı oluşturdum 2 kere geri dönüş yapmıyorlar bende 400 filan ödüyorum herhalde illa ki düzelecek sorun faturada gelecek ay başı aynı ücreti görünce wpden bağlanıp bir güzel sövüp rahatlayacam parasını almaya hakkı yok bu günlerin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

milleni de aynı

benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?

benden bu kadar geçiyorum milenicoma. Koskaca şirket 4 gündür çözemedi bir sorunu. Problem şu milenicoma bağlanamıyorum millet akın akın geçiyor. Var mı başka alternatif bildiğiniz?

superonline ya da vodofon dışında hepsi problemli hocam.
turknet iyi diyolar bakıyosun turknetten netspeede geçen var :D zaten hepsi ttnet kullanıyor altyapıyı 2 gün iyi olsa 3. gün patlıyor.

superonline ya da vodofon dışında hepsi problemli hocam.
turknet iyi diyolar bakıyosun turknetten netspeede geçen var :D zaten hepsi ttnet kullanıyor altyapıyı 2 gün iyi olsa 3. gün patlıyor.
türnet iyi ama gereksiz pahalı altyapım 24mbps zor destekliyor superonline vdsl veriyor mu onu bilmiyorum

Ben netspeede yeni geçtim.
Normalde 3 ay kalmam gerekiyor ama böyle bir durumda başka bir iss ye geçme hakkım var mı?
Bilen birisi varsa yazabilirse sevinirim.

turknet berbat olduğu için netspeed'e geçtik 6 aydır sorunsuz kullanıyorduk şimdi de bunlar patladı, nereye geçeceğiz bi hocam? arkadaşım fixnet kullanıyor bende bir sorun yok diyor acaba ona mı geçsem bilgisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,393
Üyeler
184,159
Son üye
darthvader652
Geri