Netspeed internet sorunu!

turknet berbat olduğu için netspeed'e geçtik 6 aydır sorunsuz kullanıyorduk şimdi de bunlar patladı, nereye geçeceğiz bi hocam? arkadaşım fixnet kullanıyor bende bir sorun yok diyor acaba ona mı geçsem bilgisi olan var mı?
Valla ben uzun suredir kullaniyorum ilk defa boyle yasadim. Bir sans vermek istiyorum. Bence biraz bekleyelim hallederler

1751051184372.webp

Yavaştan düzeliyor sanırım ben uygulamaya girebildim

ddos cular mesai yapıyor sanırım saat 12 dedinmi cillop gibi oluyor internet 8 de başlıyor tekrar.
eğer saldiri altindalarsa bunu bize bildirmek zorundalar. Bilgilendirme yapsalar deseler 3 gun bu ariza surebilir okey. Ne bilgilendirme ne bisey ne telefonlara bakiyorlar. Boyle sorumsuzluk olmaz ya

eğer saldiri altindalarsa bunu bize bildirmek zorundalar. Bilgilendirme yapsalar deseler 3 gun bu ariza surebilir okey. Ne bilgilendirme ne bisey ne telefonlara bakiyorlar. Boyle sorumsuzluk olmaz ya
x de yazmışar siber saldırı var diye .sms falan gerek yok fatura 1 gün geç öde sms yağmuru tele sekreter ile ararlar ama.Ben hala neden tam 12 .00 da internet düzelip sabah tekrar kötülüyor o kısıma takıldım

Ben başlattım geçiş işlemlerini 4 gün oldu ne zaman düzelicek belli değil aradaki fark 50 tl değmez bu saçmalığa.

Ben de bursadayım bugün gerçekten her yere fiber döşediler bizim mahallede olmasına rağmen tekrar döşediler veya olmayan yerlere döşediler sanırım ama netspeedin bunla alakası olduğunu sanmıyorum
netspeed ile doğrudan bi alakası yok zaten direk genel bi kullanım sorunu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,996
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri