UmutcanK.41
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Uzun zamandır masa arayışındayım gördüğüm çoğu masada sallanma sorunu var minimum derecede sallanan 160x60 masa önerebilir misiniz?
Uzun zamandır masa arayışındayım gördüğüm çoğu masada sallanma sorunu var minimum derecede sallanan 160x60 masa önerebilir misiniz?
Bu arpelia markasını gördüm hocam sallanma sorunu var mı acaba bacaklar sağlam mıKendim katlanabilir ayaklı olanını kullanıyorum. Çok memnunum.
biraz sallanabilir ya 0 sallanma demek istemedim de şu ceramical masalar kadar sallanmasın yeterSallanmayan masa yok.En azından seri üretimlerde.Üreticiler yıllar geçtikçe malzeme kalitesini düşürdüğü için kendin yaptırman en mantıklısı
Onlardan neden almıyorsunuz?biraz sallanabilir ya 0 sallanma demek istemedim de şu ceramical masalar kadar sallanmasın yeter
Bu arpelia markasını gördüm hocam sallanma sorunu var mı acaba bacaklar sağlam mı
Arkadaşım aldı yeni çok sallanıyor profilleri sağlam değil dedi o yüzden hiç bulaşmak istemedimOnlardan neden almıyorsunuz?
![]()
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Ceviz - Fiyatı, Yorumları
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Ceviz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
çam trendyolda beyaz olan hepsiburadada daha ucuz
beğendim hocam bu masayı keşke 160x60 modelide olsaymış 80 cm odayı baya daraltacak ama bakalımHocam sağlamlığını şöyle ifade edeyim, tank gibi.