Netspeed bağlantı sorunları hakkında.

Alt yapi varsa superonline yada turktelekomdan sasmamak lazim bunu bir siberci olarak yaziyorum , cogu firmanin pop noktalari cok kotu ozellikle yurt disi cikislari

TT fiyatları düşürse keşkede bizde başka firmalara mahrum olmasak

Az önce Netspeed müşteri hizmetlerine bağlanmayı başardım ve internetteki rezalet durumu sordum. Aldığım cevap şu oldu: "Planlanmayan bir bakım var ve ekibimiz bu konuda çalışıyor.". Daha önce bağlantı sorunları hakkında konu açan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
bakım yok yalan millenicomda aynı yalanı söylüyor üzerlerine gidince dökülüyorlar söylemediğim küfür kalmadı x de

MerkürNet'de de dün geceden beri internet sallantıda. Bağlantı kurarken ve sitelere girerken sıkıntı yaşıyorum.

Superonline altyapınız yok galiba, TürkNET'e de geçebilirdiniz. TürkNET olmasada başka güzel İSS'ler var. Netinternet'in hizmeti güzeldi mesela. PoP merkezleri yüzünden değiştirmek zorunda kaldım gerçi. Bu sene içerisinde İstanbul'a bir tane PoP merkezi kuracaklardı.
var iyi okursanız 1000/50+tv paket kullanıyorum fiber şuan sadece peket hız düşürdüm 100/20 fiber + tv var 540 tl ödüyorum 1000/50 olan paket e 870 tl 1bin tl küsür fiyat cekti superonline paket düşürmek zorunda kaldım

internet git gel kopukluk yapıyor şuan 1 dk arayla hız testleri saçmalıyor
O arıza TT kaynaklı olabilir. Bende öyle sorun yaşıyordum ve hala yaşıyorum. Sorunun kaynağı bende hattımın 100mbps'yi stabil bir şekilde kaldıramaması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var iyi okursanız 1000/50+tv paket kullanıyorum fiber şuan sadece peket hız düşürdüm 100/20 fiber + tv var 540 tl ödüyorum 1000/50 olan paket e 870 tl 1bin tl küsür fiyat cekti superonline paket düşürmek zorunda kaldım
Superonline fiber interneti simetrik olarak veriyor diye biliyorum ama...

O arıza TT kaynaklı olabilir. Bende öyle sorun yaşıyordum ve hala yaşıyorum. Sorunun kaynağı bende hattımın 100mbps'yi stabil bir şekilde kaldıramaması.

Superonline fiber interneti simetrik olarak veriyor diye biliyorum ama...
vermiyor hocam paketleri var veren ama fiyat ucuk

vermiyor hocam paketleri var veren ama fiyat ucuk
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.88)]

Kampanyada sunulan hızların yükleme (upload) değeri nedir?

Kampanya da sunulan hızların yükleme (upload) hız değerleri aşağıdaki gibidir.
İndirme HızıKotaYükleme Hızı
24 Mbps’ye kadarLimitsiz12 Mbps’ye kadar
35 Mbps’ye kadarLimitsiz12 Mbps’ye kadar
50 Mbps’ye kadarLimitsiz15 Mbps’ye kadar
100 Mbps’ye kadarLimitsiz20 Mbps’ye kadar
200 Mbps’ye kadarLimitsiz30 Mbps’ye kadar
500 Mbps’ye kadarLimitsiz40 Mbps’ye kadar
1000 Mbps’ye kadarLimitsiz50 Mbps’ye kadar
[/COLOR]

Beyler bu internet sorunundan dolayı mı bilmem ama ben Migros uygulamasına,AMD Radeon Software güncelleme ekranına falan giremiyorum.

Beyler bu internet sorunundan dolayı mı bilmem ama ben Migros uygulamasına,AMD Radeon Software güncelleme ekranına falan giremiyorum.
Benim gibi bazı uygulamalara giremeyen var mı ?
Internetim:Netspeed

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri