bakım yok yalan millenicomda aynı yalanı söylüyor üzerlerine gidince dökülüyorlar söylemediğim küfür kalmadı x deAz önce Netspeed müşteri hizmetlerine bağlanmayı başardım ve internetteki rezalet durumu sordum. Aldığım cevap şu oldu: "Planlanmayan bir bakım var ve ekibimiz bu konuda çalışıyor.". Daha önce bağlantı sorunları hakkında konu açan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
var iyi okursanız 1000/50+tv paket kullanıyorum fiber şuan sadece peket hız düşürdüm 100/20 fiber + tv var 540 tl ödüyorum 1000/50 olan paket e 870 tl 1bin tl küsür fiyat cekti superonline paket düşürmek zorunda kaldımSuperonline altyapınız yok galiba, TürkNET'e de geçebilirdiniz. TürkNET olmasada başka güzel İSS'ler var. Netinternet'in hizmeti güzeldi mesela. PoP merkezleri yüzünden değiştirmek zorunda kaldım gerçi. Bu sene içerisinde İstanbul'a bir tane PoP merkezi kuracaklardı.
O arıza TT kaynaklı olabilir. Bende öyle sorun yaşıyordum ve hala yaşıyorum. Sorunun kaynağı bende hattımın 100mbps'yi stabil bir şekilde kaldıramaması.internet git gel kopukluk yapıyor şuan 1 dk arayla hız testleri saçmalıyor
Superonline fiber interneti simetrik olarak veriyor diye biliyorum ama...var iyi okursanız 1000/50+tv paket kullanıyorum fiber şuan sadece peket hız düşürdüm 100/20 fiber + tv var 540 tl ödüyorum 1000/50 olan paket e 870 tl 1bin tl küsür fiyat cekti superonline paket düşürmek zorunda kaldım
vermiyor hocam paketleri var veren ama fiyat ucukO arıza TT kaynaklı olabilir. Bende öyle sorun yaşıyordum ve hala yaşıyorum. Sorunun kaynağı bende hattımın 100mbps'yi stabil bir şekilde kaldıramaması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Superonline fiber interneti simetrik olarak veriyor diye biliyorum ama...
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.88)]vermiyor hocam paketleri var veren ama fiyat ucuk
Tüm Fiber Ev İnterneti Kampanyaları | Turkcell Superonline
Uygun fiyatlı fiber ev interneti kampanyalarını incelemek ve hızlıca başvurmak için hemen Turkcell Superonline'ı ziyaret edin!www.superonline.net
| İndirme Hızı | Kota | Yükleme Hızı |
| 24 Mbps’ye kadar | Limitsiz | 12 Mbps’ye kadar |
| 35 Mbps’ye kadar | Limitsiz | 12 Mbps’ye kadar |
| 50 Mbps’ye kadar | Limitsiz | 15 Mbps’ye kadar |
| 100 Mbps’ye kadar | Limitsiz | 20 Mbps’ye kadar |
| 200 Mbps’ye kadar | Limitsiz | 30 Mbps’ye kadar |
| 500 Mbps’ye kadar | Limitsiz | 40 Mbps’ye kadar |
| 1000 Mbps’ye kadar | Limitsiz | 50 Mbps’ye kadar |
Benim gibi bazı uygulamalara giremeyen var mı ?Beyler bu internet sorunundan dolayı mı bilmem ama ben Migros uygulamasına,AMD Radeon Software güncelleme ekranına falan giremiyorum.