- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
pazartesine ertelendi
pazartesine ertelendi
anlamadimpazartesine ertelendi![]()
kargo falananlamadim
baya gecikmis niye oyle oldu kac gündür yoldakargo falan
param güvende ile aldığım için sahibinden'de kargo boyutundan mı ne olmadı. yani eski kasaya ya da uzay montaj olarak kullanacağım demek oluyor bu da. LGA1550 anakartların boyutları yakın olduğu için büyük ihtimal kasama sığmayacakbaya gecikmis niye oyle oldu kac gündür yolda
onemli olan bilesenler uzay montaj kullanırsın simdilikparam güvende ile aldığım için sahibinden'de kargo boyutundan mı ne olmadı. yani eski kasaya ya da uzay montaj olarak kullanacağım demek oluyor bu da. LGA1550 anakartların boyutları yakın olduğu için büyük ihtimal kasama sığmayacak
ben de kasaya çok takmıyorum. ama temperli camı ile egzozu hoşuma gitmiştionemli olan bilesenler uzay montaj kullanırsın simdilik
onu direk normal kargolasin pg yapma onaben de kasaya çok takmıyorum. ama temperli camı ile egzozu hoşuma gitmişti
1200 mü ne istiyorlarmış, şok oldumonu direk normal kargolasin pg yapma ona
gardirops ya da dolap uygulamasindan dene kargoyu belki orda daha büyük desiye izin veriyordur1200 mü ne istiyorlarmış, şok oldum
26 haziran ile sahibinden artık 30 desi'ye kadar destekliyormuş. ama benim bildiğim şu an sayılması lâzımgardirops ya da dolap uygulamasindan dene kargoyu belki orda daha büyük desiye izin veriyordur
suan kac desi sinirina takildi kasa26 haziran ile sahibinden artık 30 desi'ye kadar destekliyormuş. ama benim bildiğim şu an sayılması lâzım