Tray vs kutulu işlemci farkı?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
978
arkadaşlar işlemci alacağım kutulu ve tray arasında 700tl civarı fark var. ne farkediyor? fan çıkıyorsa içinden zaten lazım değil soğutamaz stok fan sıvı soğutma alacağım.

n11 den mi amazondan mı alayım sence, arada 1k fark var ama dfs bilgisayar ikiside
aynı satıcı bence n11 den al ama aldığında aynı gün aç iz fln varsa git tutanak tuttur kargoya iade alırlar

aynı satıcı bence n11 den al ama aldığında aynı gün aç iz fln varsa git tutanak tuttur kargoya iade alırlar
neyse 2-3 haftaya alacağım ozamanki fiyatlara bakarım amazon destek ekibi daha ilgili diye biliyorum amazondan alırım çok fark olmaz ise. monitörüde amazondan almıştım baya ilgililerdi

Aynı satıcıdan n11 den 5 7500f almıştım tray. bir sıkıntı olmadı ve sıfır ürün geldi. 700 tl ekstra vermenize gerek yok şahsen.

Aynı satıcıdan n11 den 5 7500f almıştım tray. bir sıkıntı olmadı ve sıfır ürün geldi. 700 tl ekstra vermenize gerek yok şahsen.
dfs bilgisayar gördüğüm kadarıyla hepsiburada amazon ve n11 de en ucuz satan şu anda. mağaza yorumlarını okur alırım ona göre yanında birde sıvı soğutma alacağım indirim yapan mağaza olur mu acaba

dfs bilgisayar gördüğüm kadarıyla hepsiburada amazon ve n11 de en ucuz satan şu anda. mağaza yorumlarını okur alırım ona göre yanında birde sıvı soğutma alacağım indirim yapan mağaza olur mu acaba
indirim yapıcaklarını pek sanmıyorum ama sormak veya araştırmak gerek genede. ama dfs bilgisayar güvenilir içiniz rahat olsun.

SIVI soğutma galahad 2 veya artic 3 al net olarak ben galahad 2ile 9800x3d kullanıyorum mükemmle

O fark için rahat olsun diye. Tray olunca fansız oluyor ve bildiğim kadarıyla o işlemciyi ilk kullanan sen olmuyon. Yani tam anlamıyla 2. El değil ama sıfırda değil

• Kızgın
Reaksiyonlar: Styx
SIVI soğutma galahad 2 veya artic 3 al net olarak ben galahad 2ile 9800x3d kullanıyorum mükemmle
frost commander ile oyunda 60 derece yazmışlar bende id cooling tek fanlı kule tipi var acaba oyunlarda 70 derecede tutarmı? yoksa sıvı soğutmamı alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fark için rahat olsun diye. Tray olunca fansız oluyor ve bildiğim kadarıyla o işlemciyi ilk kullanan sen olmuyon. Yani tam anlamıyla 2. El değil ama sıfırda değil
allah allah böyle bir şey varsa kutulu alırım abi 3bin liralık işlemci değil sonuçta iyice araştırayım en iyisi

arkadaşlar işlemci alacağım kutulu ve tray arasında 700tl civarı fark var. ne farkediyor? fan çıkıyorsa içinden zaten lazım değil soğutamaz stok fan sıvı soğutma alacağım.
fark fan oluyor knk birde tray olunca satan firma tarafından garanti oluyor amdyi bağlamıyor

satıcının yorumlarına baktım iyi paketlenmiş falan övmüş herkes
satıcı yorumu önemli ama çok güvenme her yorumu iyi olana ben 10 yıldızlı bir yerden aldım 2.el geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri