Türkiye Sona Doğru Yaklaşıyor!

Bu konuda hakkında bilimsel çerçevede mantık yürütebilecek yaşta olduğunu düşünmüyorum güzel kardeşim. Fazla realist olacağım diye uçmuşsun, aynı kitle 100 yıl önce de vardı , aynı isyanlar , aynı ayrılıkçılar , aynı gericiler 100 yıl önce de vardı :) Yorum yapmıyorum , gerçek askerlerin dilinden dinle faydasını görürsün.

Uçmak mı :D vatanımı seviyorum seveceğim tabii ki ama realist diyip köşeye atmak yerine gerçekçi olup kabullenmek çok daha doğru. 2-3 askerin sözüne bakılamayacak kadar büyük bir konu bu.

Dostlar Savaş Bizleri Çok Rahat Bir Şekilde Etkileyecek Ve Yakın Bir Tarihte İç Kargaşa Ve Savaş Çıkacak Gibi Türkiye Artık Sonlarına Doğru Yaklaşıyor Gibime Geliyor Ata Toprakları Bir Bir İşgal Ediliyor Ve İzlemekten Başka Elimizden bir şey Gelmiyor Artık Ne Yapmalıyız Ben Onu Bile Bilemiyorum Bir Savaş Durumunda Ne İle Nasıl Karşılık Vericez Hiç Bilmiyorum Ve Vatanımızın Sonu Ap Açık Bir Şekilde Bizlere Gösteriliyor İyice Tedirgin Olmaya Ve Azınlık Olarak Kalarak Güçsüz Olarak Kalarak Korkmaya Başladım
Battlefield 1 oyna

Hocam benim boş ver yazmayıp muhatap olmayacağım dediğim her şeyi yazmışsın. Sen benim kayıp kardeşim ve ya abim falan olabilir misin acaba? Çoğu bakımdan da fikirlerimiz uyuşuyor çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şurada gerçekçilik adı altında değerlendirebilecek tek kişi @-Mehmet- hocamdan başka biri değil. Yorum yapanlardan bazıları ülkede savaş olsa savaşır mısınız diye tartışıyor kendi aralarında. Bazıları bombalar şehirleri siliyor diye safsatalar uydurup bomba atmayı taş atmak sanıyor. Ülkede ki nüfusun çoğunun hain olduğunu düşünen dahi var. Sence bunlardan hangisi gerçekçi? Ya da sen bu konular hakkında gerçekçi yorum duymak için forumda yorum yapan ergen zihinler harici kimlerin fikirlerini dinledin? Videosu atılmış zaten sana zahmet onu açıp bir dinle.
savaş kapıda diyenlerden değilim türkiye zaten kukla devlet ancak olası bir savaşta da türkiyenin de kazanacağını düşünmüyorum çünkü kazanamaz
hala kendinizi insan savaşında sanıyorsunuz olası bir savaşta sahaya indiğin an yerle bütünleşmen saniyeleri alır ayrıca evet bomba atmak taş atmak gibi oldu sen hangi devirde kaldın?
artık bombalar direkt evinin yatak odasına bile ayarlanıp atılıyor
nüfusun çoğu hain değil ancak böyle bir muz cumhuriyetini de savunmak istemeyen milyonlar ile dolu ve gayet haklı sebepler var
ha bide senin mehmet hocanın aklı hala atatürk döneminde kalmış

savaş kapıda diyenlerden değilim türkiye zaten kukla devlet ancak olası bir savaşta da türkiyenin de kazanacağını düşünmüyorum çünkü kazanamaz
hala kendinizi insan savaşında sanıyorsunuz olası bir savaşta sahaya indiğin an yerle bütünleşmen saniyeleri alır ayrıca evet bomba atmak taş atmak gibi oldu sen hangi devirde kaldın?
artık bombalar direkt evinin yatak odasına bile ayarlanıp atılıyor
nüfusun çoğu hain değil ancak böyle bir muz cumhuriyetini de savunmak istemeyen milyonlar ile dolu ve gayet haklı sebepler var
ha bide senin mehmet hocanın aklı hala atatürk döneminde kalmış
Şimdi hocam iyi hoş diyorsun bakış açında da yanlışlık yok ama yanlış olan nokta şu: Savaşlar hangi devirde yaşarsan yaşa havadan bombalar yollanarak kazanılmaz. Elindeki Ordu karşında bulunan ülkenin ordusunda yetersizse yenilmeye mahkumsun demektir. Bu gün Rusya'nın Ukrayna'ya girememesinin en büyük sebebi de budur çünkü ordusu yetersiz ve niteliksizdir. Bu yüzden şu atar yok ederim mantığı dünyanın en ergence düşüncesidir. Bu gördüğümüz İran, İsrail arasında yaşanan danışıklı dövüş savaş değildir. Savaş nedir diye merak ediyorsanız: "Savaş karada başlar, karada biter". Bu cümle de bizzat Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun cümlesidir.

Nüfusun çoğunun hain olmadığı meselesine gelirsek ülke ekonomik anlamdan berbat olsa da hukuk sistemi çökmüş olsa da insanlar kendi vatan toprağını korumamak için bunu neden gösteriyorsa o kişinin aklında sorun, aklında herhangi bir sorun yoksa da kanında bozukluk ararım.

Mehmet hocam da burada kendi fikirlerini bastıra bastıra, bir dayanak sunmadan anlatmaya çalışmıyor. Bir kaç ergen gibi düşüneceğine Emekli Amiral ve Emekli bir Pilot Generalin bu konu hakkındaki fikirlerini ortaya atıyor. Yani size göre aklı Atatürk döneminde kalanlar aslında o Emekli Askerler. Bir daha düşünün isterseniz.

Şimdi hocam iyi hoş diyorsun bakış açında da yanlışlık yok ama yanlış olan nokta şu: Savaşlar hangi devirde yaşarsan yaşa havadan bombalar yollanarak kazanılmaz. Elindeki Ordu karşında bulunan ülkenin ordusunda yetersizse yenilmeye mahkumsun demektir. Bu gün Rusya'nın Ukrayna'ya girememesinin en büyük sebebi de budur çünkü ordusu yetersiz ve niteliksizdir. Bu yüzden şu atar yok ederim mantığı dünyanın en ergence düşüncesidir. Bu gördüğümüz İran, İsrail arasında yaşanan danışıklı dövüş savaş değildir. Savaş nedir diye merak ediyorsanız: "Savaş karada başlar, karada biter". Bu cümle de bizzat Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun cümlesidir.

Nüfusun çoğunun hain olmadığı meselesine gelirsek ülke ekonomik anlamdan berbat olsa da hukuk sistemi çökmüş olsa da insanlar kendi vatan toprağını korumamak için bunu neden gösteriyorsa o kişinin aklında sorun, aklında herhangi bir sorun yoksa da kanında bozukluk ararım.

Mehmet hocam da burada kendi fikirlerini bastıra bastıra, bir dayanak sunmadan anlatmaya çalışmıyor. Bir kaç ergen gibi düşüneceğine Emekli Amiral ve Emekli bir Pilot Generalin bu konu hakkındaki fikirlerini ortaya atıyor. Yani size göre aklı Atatürk döneminde kalanlar aslında o Emekli Askerler. Bir daha düşünün isterseniz.
aynen öyle

Ümit Özdağ'ın söylediği gibi isteseler tek bir ambargo ile bizleri çökertebilirler içerimizdeki sözde mağlup olmuş bir milletten yabancı uyruklu olanlar ile iç kargaşa çıkararak ülkeyi bölmeyi başarabilir savunmaları zayıflatabilirler bu adamlar hiç yoktan isrsil dahi amerikadan yardım almasına rağmen iran'ın füzelerine karşı mevcut arttırılmış ekonomisi ile karşı koyamadı elindeki stok ile bilene bizler hangi stok ve ekonomimizle baş koyacağız adamlar istese sadece iç kargaşa ile bir düğmeye basma ile füzelerle dahi bizleri dağıtabilir

Tsk Güçsüz Kaldı Geri Kaldı başka bir yol kalmadı daha
Hocam, TSK'da zerre Atatürkçü kalmadı ki. Alayı Tarikatçı.

Bu konu artık dalga geçilecek bir konu değil sizler her olup bitenle bu şekilde dalga geçtikçe daha beteri bizleri bulucak artık işin ciddiyetine varmalı ve vatan için savaşımızı vermeli çabalarımızı göstermeliyiz gözlerimizin içerisine bakıla bakıla yalanlar söylene söylene iftiralar atıla atıla Aziz Vatanımız İşgal Ediliyor Şehitlerimize Kelle T*r*ristlere Kahraman Deniliyor
Türkmen Beyi utanmıyor ki, Apo çıksın meclise konuşsun demesini iyi biliyor. Şehit/Gazi ailelerine sordu mu bir kere?

Tamam şu konuda hak verebilirim teknoloji olarak çok gelişti devletler ama Türkiye yok olacak şöyle olacak böyle olacak demek pek mantıklı gelmiyor bana
Yok olmaz ama yeni Türk ülkesi kurulur.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri