Bende de sayaç yok. Daha önce Pttavm kampanyasına katılmıştım, onda da sayaç çıkmamıştı. 3 gün sonra kodu almıştım. Bunda da öyle olur heralde.Alıntıyı görüntülebende yazmıyor ama şuan yandex arama moturum va telefonu doğrulaım
Bende de sayaç yok. Daha önce Pttavm kampanyasına katılmıştım, onda da sayaç çıkmamıştı. 3 gün sonra kodu almıştım. Bunda da öyle olur heralde.Alıntıyı görüntülebende yazmıyor ama şuan yandex arama moturum va telefonu doğrulaım
ios ise ayarlardan bölgeni türkiye yapman lazımmış bende fransada gözükmediBende linki açınca arama motorlarında yandex görünmüyor nasıl çözebilirim?
zaten amerikayla Çin'e kaptırdık bari ruslara da kaptirmayalimVerilerimizi satıyor bana sorarsaniz 200 TL az![]()
Şaka gibisin yaVarsayılan yaptın diye mi veri satıyor sankisen 3 gün boyunca tarayıcıyı kullanican adamlar o 3 gün boyunca ne yaptın nerelerde takıldım onun derdinde tabi eğer üyeliği olan sitelere giriş yaparsan o sitedeki şifre ve kullanıcı verilerini de alıyor
![]()
hocam aşşaıda bir ekran gelmesi lazım bonus kullan diye bir tam hatırlamıyorumTelefon numaramı nereye gireceğim anlamadım . Tüm yönergeleri takip ettikten sonra en son arama kısmına yandex yazıyorum ve bitiyor mu sonrasında ne yapmam gerek
Biraz bile beynin olsa düşünürdün ne yapabilirler diye 1 telefon numaranı kaydediyorlar isteyen şirkete satıyorlar sonra nereden buluyorlar numarami dersinŞaka gibisin yaAynen işleri güçleri yok senin cer cöp girdigin sitelerin verilerini alacaklar.
Telefon numaramı nereye gireceğim anlamadım . Tüm yönergeleri takip ettikten sonra en son arama kısmına yandex yazıyorum ve bitiyor mu sonrasında ne yapmam gerek
bende çıkmıyor işte öyle bir şeyYandex yazıp arattıktan sonra bonus kazandınız diye bir pop up çıkıyor.
tekrar deneyin hocam bilgisayardan deneyin tabletten telefondan çıkması geekiyor onsuz olmuyorbende çıkmıyor işte öyle bir şey![]()
Hocam 3 gün oldu hala gelmedi nasıl bakıyoruz gelip gelmediğinetekrar deneyin hocam bilgisayardan deneyin tabletten telefondan çıkması geekiyor onsuz olmuyor
Şimdi baktım ilk 750 kullanıcı içinmiş büyük ihtimalle gelmez boşu boşuna 3 gün beklemişimHocam 3 gün oldu hala gelmedi nasıl bakıyoruz gelip gelmediğine
hocam hafta içi iş günü içerisinde gleicek kod telfonunuzaHocam 3 gün oldu hala gelmedi nasıl bakıyoruz gelip gelmediğine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi baktım ilk 750 kullanıcı içinmiş büyük ihtimalle gelmez boşu boşuna 3 gün beklemişim