🔥İndirim BYNOGAME 200 TL BAKİYE BEDAVA SINIRLI SAYIDA

Varsayılan yaptın diye mi veri satıyor sanki :D sen 3 gün boyunca tarayıcıyı kullanican adamlar o 3 gün boyunca ne yaptın nerelerde takıldım onun derdinde tabi eğer üyeliği olan sitelere giriş yaparsan o sitedeki şifre ve kullanıcı verilerini de alıyor :D
Şaka gibisin ya :D Aynen işleri güçleri yok senin cer cöp girdigin sitelerin verilerini alacaklar.

Telefon numaramı nereye gireceğim anlamadım . Tüm yönergeleri takip ettikten sonra en son arama kısmına yandex yazıyorum ve bitiyor mu sonrasında ne yapmam gerek

Telefon numaramı nereye gireceğim anlamadım . Tüm yönergeleri takip ettikten sonra en son arama kısmına yandex yazıyorum ve bitiyor mu sonrasında ne yapmam gerek
hocam aşşaıda bir ekran gelmesi lazım bonus kullan diye bir tam hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca bedn yanlışlıkla o sayaç gözüken sekmeyi sildim şimdi geri giriş yapamıyorum olup olmadığını nerden anlayabilirim sekmeye hergün bir şey yazsam kabul eder değilmi?

Şaka gibisin ya :D Aynen işleri güçleri yok senin cer cöp girdigin sitelerin verilerini alacaklar.
Biraz bile beynin olsa düşünürdün ne yapabilirler diye 1 telefon numaranı kaydediyorlar isteyen şirkete satıyorlar sonra nereden buluyorlar numarami dersin
2 site çerezlerini kaydediyorlar bu çerezlerle giriş yaptığın sitelere girebiliyorlar girdiğin sitede yaptığın her bilgi ellerinde 3
Yarın bir gün senin adına
Suç duyurusu çıkar

Yandex yazıp arattıktan sonra bonus kazandınız diye bir pop up çıkıyor.

tekrar deneyin hocam bilgisayardan deneyin tabletten telefondan çıkması geekiyor onsuz olmuyor
Hocam 3 gün oldu hala gelmedi nasıl bakıyoruz gelip gelmediğine

Şimdi baktım ilk 750 kullanıcı içinmiş büyük ihtimalle gelmez boşu boşuna 3 gün beklemişim

Şimdi baktım ilk 750 kullanıcı içinmiş büyük ihtimalle gelmez boşu boşuna 3 gün beklemişim
hocam hafta içi iş günü içerisinde gleicek kod telfonunuza

Acaba hala geçerlimi katıldım 1. günü doldurdunuz dedi şuan daha o ekran gelmiyor katıldım ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,028
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri