❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Fatura fiyatı 32 dolar olsa %60 vergi çıkarsalar klavye yine güzel fiyata geliyor bence.2k gibi bir fiyat fena değil.En kötü senaryoda 2.5k ya satsak kafi
Bu kadar strese bu klavyeyi 2.5'a sevseler satmam :D

Arkadaşlar bakar mısınız lütfen? Başka forumda bana gelmez yanwen ile kesin olarak dediler doğru mu?
Dostum sipariş vermeyin bu kadar net. Ne olup olmayacağı belli değil tabii şansını deneyebilirsin.

Dostum sipariş vermeyin bu kadar net. Ne olup olmayacağı belli değil tabii şansını deneyebilirsin.
Yani bu fiyata böyle bir klavye bulamayacağımdan dolayı sipariş vermiştim. Yanwen ile geliyor mu Türkiye'ye gelmiyor mu onu anlamadım. Birisi kesin olarak gelmez dedi.

Gümrük muayenesi - İthalat
İSTANBUL, İSTANBUL, TR
Gümrükleme işleminde - İthalat Nasıl ödenecek bu?

30 dolarlık bir oyuncak alalım dedik ona bile çekilen strese bak arkadaş. 2025 yılında halkın uğraştığı şeylere bak. Güney afrikada bile yurt dışından araba getirebiliyorsunuz :)

Ünlem var diye paniğe gerek yok. Gümrük süresi uzayınca da ünlem çıkabiliyormuş GPT'nin söylediğine göre, sürenin uzaması bu olaylardan bağımsız yoğunluktan vs. de olabilir. Gümrükten geçmezse vergisi ile de alamayız gibi geliyor orası ayrı.
Gümrükten geçmez ise bizim 1200 küsürü iade ediyorlar mı

Geri