n1tr0
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
bizim insanımızın kendi kendine yaptığını düşman yapmaz.Sırf şu konudan görüp kaç kişi şikayet ettide acaba bu noktaya geldi iş![]()
bizim insanımızın kendi kendine yaptığını düşman yapmaz.Sırf şu konudan görüp kaç kişi şikayet ettide acaba bu noktaya geldi iş![]()
Gümrükte bilerek bekletiliyor diyen var.Gümrük olayı çakmış tarzı.Bir kesimde haftasonu diye bilgileri güncellememiş diyor.Ne demek işte bu onu anlamadım bir gelişme var ama ne anlama geliyor
Bu kadar strese bu klavyeyi 2.5'a sevseler satmamFatura fiyatı 32 dolar olsa %60 vergi çıkarsalar klavye yine güzel fiyata geliyor bence.2k gibi bir fiyat fena değil.En kötü senaryoda 2.5k ya satsak kafi
Dostum sipariş vermeyin bu kadar net. Ne olup olmayacağı belli değil tabii şansını deneyebilirsin.Arkadaşlar bakar mısınız lütfen? Başka forumda bana gelmez yanwen ile kesin olarak dediler doğru mu?
Yani bu fiyata böyle bir klavye bulamayacağımdan dolayı sipariş vermiştim. Yanwen ile geliyor mu Türkiye'ye gelmiyor mu onu anlamadım. Birisi kesin olarak gelmez dedi.Dostum sipariş vermeyin bu kadar net. Ne olup olmayacağı belli değil tabii şansını deneyebilirsin.
Yun ile vergi gelmiyor.Kesin olarak bir kelime kullanımı yanlışArkadaşlar bakar mısınız lütfen? Başka forumda bana gelmez yanwen ile kesin olarak dediler doğru mu?
Gümrükten geçmez ise bizim 1200 küsürü iade ediyorlar mıÜnlem var diye paniğe gerek yok. Gümrük süresi uzayınca da ünlem çıkabiliyormuş GPT'nin söylediğine göre, sürenin uzaması bu olaylardan bağımsız yoğunluktan vs. de olabilir. Gümrükten geçmezse vergisi ile de alamayız gibi geliyor orası ayrı.
Hocam gözümde şuan bu klavye bir araba fiyatı30 dolarlık bir oyuncak alalım dedik ona bile çekilen strese bak arkadaş. 2025 yılında halkın uğraştığı şeylere bak. Güney afrikada bile yurt dışından araba getirebiliyorsunuz![]()
Bana yün ile geldiYun ile vergi gelmiyor.Kesin olarak bir kelime kullanımı yanlış
Yok yani Türkiye'ye gelmiyor demişti girmez demişti de. Birde vergi gelir bence o kesin ya. Gelmeme olasılığı şuan 0.1 gibi bir şey.Yun ile vergi gelmiyor.Kesin olarak bir kelime kullanımı yanlış
Yunda vergi çıktı mıBana yün ile geldi