❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

o zaman su an dünyanın en iyi markası kfc ben ikna oldum. msi ve asus bakın işinize..
En iyi marka demiyorum. Ghosting kralı VA panel monitörleride var bu markanın. MSI ve Asus ucuz monitör işinde berbat. Herşeyden kısmışlar. Düşük bütçede bunlara alternatif olarak sadece KTC önermiyoruz, AOC gibi markalarda gayet tercih edilebilir.

bir insan bir ürünü böyle delicesine savunuyorsa ya aldıgına pisman olmustur yada kara kara düsünüyordur gecmiş olsun.
Ktc’yi almadım canım benim. Daha kaç kere söyleyeceğim ben zaten dell marka oled monitör kullanıyorum, ihtiyacım yok. Ben sizin için paylaştım ktc’yi. Samsung öneriyorum diye samsung fanboyu olduğumu iddia edende var. Bir şeyi önerince onu kullanıyor olmuyoruz, şunu bir kere anlasanız artık.

Aynen ktc monitörümü üstte paylaştım çok güzel monitör “KTC” aw2725df diye geçiyor hatta. Bazı yerlerde dell yazdığına bakmayın normalde ktc marka. 😂

Nedenini üstte açıkladım zaten aklı selim olan demek istediğimi anlamıştır zaten.

KTC H25T7 alın arkadaşlar kullanıyorum, memnunum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam troll olduğu besbelli cevap vermenize değmez.

Ürünü hiç kullanmamışsın yani ürün ile ilgili "müşteri" fikrini sunacak durumda değilsin. Panellerin teknik bilgilerinden de anlamıyorsun. Markanın popüler olması, çok iyi ürün çıkaracağı anlamına gelmiyor. Aynı şekilde Türkiye'de bilinmeyen bir markanın olması da bu ürünü kötü yapmaz. 27" versiyonu olanı kullanıyorum ve ben gayet memnunum. Fakat, bu birilerine önerecek kadar bilgimin olduğunu göstermiyor. Bu yüzden teknik bilgisi iyi olan kişilerin yorum yapması daha iyi olur. İki konuda (müşteri deneyimi, teknik bilgi) bilginiz yoksa lütfen başka arkadaşların tartışmasına izin verin ki, ürün ile ilgili bilgi almak isteyen kişiler bu konudan faydalanabilsin. İyi günler.
o zaman su an dünyanın en iyi markası kfc ben ikna oldum. msi ve asus bakın işinize..

Uygunsuz davranış
Lavugun monitöründe kan kırmızısı ve siyah renk direkt yok adam 3 sayfa milleti KFC diye diye oyalamıs camı arkasına alsa vuran güneşten ekranı göremicek abi :D Ama iyi böyle olması doğal seçilim gibi bir şey bunlar olmasa bu şekilde ucuz monitör satılmaz neyse abi ejderhası var
1751292517802.webp

Lavugun monitöründe kan kırmızısı ve siyah renk direkt yok adam 3 sayfa milleti KFC diye diye oyalamıs camı arkasına alsa vuran güneşten ekranı göremicek abi :D Ama iyi böyle olması doğal seçilim gibi bir şey bunlar olmasa bu şekilde ucuz monitör satılmaz neyse abi ejderhası var
Alıntıyı görüntüle
Lavuk KFC diye bir markadan monitör almış kan kırmızı rengini görmek için lavuk ya :d

Lavuk KFC diye bir markadan monitör almış kan kırmızı rengini görmek için lavuk ya :d
Kral Allah kurtarsın bu da senin sınavın 🙏
MSI monitörünün hiçbir şeyi KFC den iyi değilken boyle konusabilmen bari iyi bir MSI modeli kullanaydın gerçi paran yetmemiş heralde MSI oldugu icin

Kral motivasyonun ne valla merak ettim adamlar sana profesyonel cihazla alınan veri atmıs sen bir şeyler demişsin bu inanç nerden geliyor valla bize de lazım
Bir benzerini geçen gün yeşilde yaşadım, koskoca asus bizi kazıklıyor öyle mi diyor? Kullandığı monitörü övme şeklide 1ms GTG ve ELMB gibi özelliklerinin bulunmasıymış. Asus ve Msi fanboylarının max savunması bu kadar.
Desktop Screenshot 2025.06.30 - 17.31.51.56.webp

Alıntıyı görüntüle
Sonradan ölü piksel oluşuyorsa kaliteden emin olamadım.
Sonradan fark etmiş olabilir, kaldı ki bu tarz şikayetleri asus ve msi gibi markalarda da gördüm. 1 kullanıcının yorumuna bakarak monitörü kötülemeye gerek yok.

Ufak bir örnek:

Mesele marka kötülemekse zaten asus ve msi ile alakalı tonlarca şikayet var forumlarda. Bu markayı kötü yapmıyor.

Hepsiburada da onlarca olumlu yorum var. Girip bakabilirsiniz.
Desktop Screenshot 2025.06.30 - 18.08.13.89.webp

Desktop Screenshot 2025.06.30 - 18.08.37.29.webp

Geri