❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

Yanlış yönlendirmek istemem fakat forumda 100lerce konu var zaten ufak bi araştırmayla bulabilirsin zevk ve tercih meselesi ben monitörün renk ve parlaklığını eleştirdim hele monitör ayağına hiç değinmiyorum bile ince metal koyup geçiştirmişler kutu zaten ALLAH'a emanet ben şahsen vermem bu paraları bu cihaza.
Parlaklığın neyini eleştirdin? 520nit çıkmış monitör. Mümkünse sen eleştiri yapma. Ayrıca renk gamutu kötü değil o fiyat bandında iyi. Sen diğer markaların 3-5k arasına sattığı monitörlerin renk gamutundan bihabersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi e2 180 modelini 2-3 ay önce 3500 liraya almıstım iyzico indirimle. buna bu paraları veren iyi kazık yer. satmaya kalksanız alanda olmaz. bu monitörün ve marka değerinin hakkı 2500-2700 tl arası olmalı. ha msi cok mu iyi ben msi monitörleride beğenmiyorum ama en azından satarken alıcısı var.
Kötü monitör almışsın, haberin olsun. Ktc’den düşük gamut, kontrast oranı ve parlaklığa sahip. Ktc’nin paneli bile TCL iken senin monitörde kullanılan panel HKC. Fıkra bu kadar.

Msi diye %93SRGB, %75 DCI-P3, 860:1 kontrast oranı ve 265nit monitör almışsın.

Bu monitörün güncel fiyatı 4.800 TL birde.

Ekran üreticisi, aynı zamanda premium ve f/p ürünlerin oem markası olan güvenilir markaları siz piyasaya sokmayın gömün ki msi gibi markalar sizi böyle sevsin. Kendi kendinize edersiniz.

Almayacaksan bile objektif yorum yap ki msi size daha iyi kalitede ürünleri daha ucuza satsın. İzoly, rampage, gamepower muamelesi çekmek yerine markayı biraz araştırın. Ktc gibi markaların gelmesi sizin işinize yarar sadece.

İnno3d, zotac, galax ve palit gibi markalar olmasa asus ve msi sizs 5060 ı 30k’dan satar ama haberiniz yok.

Son düzenleme:
Parlaklığın neyini eleştirdin? 520nit çıkmış monitör. Mümkünse sen eleştiri yapma. Ayrıca renk gamutu kötü değil o fiyat bandında iyi. Sen diğer markaların 3-5k arasına sattığı monitörlerin renk gamutundan bihabersin.

Kötü monitör almışsın, haberin olsun. Ktc’den düşük gamut, kontrast oranı ve parlaklığa sahip. Ktc’nin paneli bile TCL iken senin monitörde kullanılan panel HKC. Fıkra bu kadar.

Ekran üreticisi, aynı zamanda premium ve f/p ürünlerin oem markası olan güvenilir markaları siz piyasaya sokmayın gömün ki msi gibi markalar sizi böyle sevsin. Kendi kendinize edersiniz.

Almayacaksan bile objektif yorum yap ki msi size daha iyi kalitede ürünleri daha ucuza satsın. İzoly, rampage, gamepower muamelesi çekmek yerine markayı biraz araştırın. Ktc gibi markaların gelmesi sizin işinize yarar sadece.

İnno3d, zotac, galax ve palit gibi markalar olmasa asus ve msi sizs 5060 ı 30k’dan satar ama haberiniz yok.
ben msi monitörü satmaya kalksam 1 haftaya satarım övdüğün monitörü koysan teklif gelmez. olaylara bu açıdan bakıyorum ben al sat çok yapıyorum.

ben msi monitörü satmaya kalksam 1 haftaya satarım övdüğün monitörü koysan teklif gelmez. olaylara bu açıdan bakıyorum ben al sat çok yapıyorum.
Monitörü herkes senin gibi al sat yapmak için mi kullanıyor. 1000 kişi çevirsek 1 kişi al sat yapar monitörleri. Kargoda hasar görmesi ayrı dert, kullanıcının beğenmemesi ayrı dert vs monitörler al sat ürünleri değiller. Sırf marka diye çöp monitörlere para harcamaya devam edebilirsin.

Övdüğün monitöründe her şeyi ortada. Bari iyi bir şey olsa, birde daha pahalıya satılıyor. :D

Monitörü herkes senin gibi al sat yapmak için mi kullanıyor. 1000 kişi çevirsek 1 kişi al sat yapar monitörleri. Kargoda hasar görmesi ayrı dert, kullanıcının beğenmemesi ayrı dert vs monitörler al sat ürünleri değiller. Sırf marka diye çöp monitörlere para harcamaya devam edebilirsin.

Övdüğün monitöründe her şeyi ortada. Bari iyi bir şey olsa, birde daha pahalıya satılıyor. :D
Marka kötü yani marka değeri yok neyi savunuyorsun anlamadım

Marka kötü yani marka değeri yok neyi savunuyorsun anlamadım
Marka kötü falan değil. Araştır markayı ondan sonra konuş. Neden kötülüyorsun anlamıyorum markayla alakalı bilgin yok.
IMG_3473.webp

Tft central da makalesi bile var bu markanın. 30 yıllık marka. Ekran, tv, monitör vs üretiyorlar. Makale 2022 yılından bu arada. Orada 27 yıl yazıyor ancak 30.yılını doldurdu.
IMG_3474.webp

IMG_3475.webp

Marka kötü falan değil. Araştır markayı ondan sonra konuş. Neden kötülüyorsun anlamıyorum markayla alakalı bilgin yok.
Alıntıyı görüntüle
istediğin alıntıyı yap dostum. 4750 tl ye aynı özelliklerde asus msi gibi markaların monitörü varken bunu alanın ya parası coktur yada macera arıyordur.

istediğin alıntıyı yap dostum. 4750 tl ye aynı özelliklerde asus msi gibi markaların monitörü varken bunu alanın ya parası coktur yada macera arıyordur.
Alıntıyla alakası yok bu işin. Msi ekran mı üretiyor? Veya panel üreticisi falan mı? Msi ve asusun bu bütçedeki monitörlerini araştırdım zaten. Monitörlerle alakalı bilgim var iyiyle kötü olanı ayırt edebiliyorum. Msi düşük bütçede marka satıyor sadece. Senin monitör bilgin olmadığı için kendini msi aldım diye avutuyorsun. Üzgünüm ama çöp bir monitörün var.

Daha kullandığın monitörün panel bilgisi ne bilmiyorsun. Renk gamutu, kontrast ve parlaklık değerlerini bilmiyorsun.

Sadece msi diye almışsın. Bu özelliklerde msi diye bir şey yok bu arada. Monitörler kağıtüstü verilere bakarak alınmaz. Sonra kötü monitör alırsın, kendi ağzınla dedin msi monitörlerini beğenmiyorum ama msi en azından diye. Niye beğenmiyorsun çünkü msi’ın çöp modelini almışsın. Kaliteli msi monitör istiyorsan daha pahalı modellerine bakman gerekir. Msi’ın üstün olduğu yer üst segment, giriş seviyede msi monitörlerin çoğu kötü.

Bütçen vardır msi’ın kaliteli modellerini alırsın amenna ancak bütçen yoktur ve marka takıntın varsa geçmiş olsun dandik monitörleri alırsın.

Msi da suprim, gaming x trio ve vanguard gibi modeller tüm markaları sollayıp zirveye oynarken ventus ve shadow gibi modeller segmentinin en kötüsü. 4000 serisinde ventus serisinin vrmleri radyatöre değmediği için 15 derece fazla ısınıyordu, bunun sebebi msi dandik ürünlerine vermesi gereken önemi vermiyor. Zaten satıyorum ne gerek var diyor. Premium ürünleri mis gibi ancak ucuz ürünleri de alınmayacak kadar kötü. Sen bunu ayırt edemeyip msi diye alıyorsan daha seni çok kazıklar bu markalar.

Desktop Screenshot 2025.06.30 - 14.10.22.56.webp

Şu yazdığın şey zaten monitör bilginin olmadığını gösterir. Msi monitörler gayette kaliteli hatta zirveye oynayan bir sürü modeli var ancak sen kaliteli olanları değil msi'ın en ucuza sattığı ''HKC'' panel kullandığı monitörü alıyorsun. Msi kaliteli modellerine BOE, TCL vb marka paneller kullanıyor. Bir sürü güzel monitörü var ama sen markaya bakarak seçtiğin için kötü bir monitör almışsın. Ekran kartında ventus neyse msi'ında giriş seviyedeki monitörleri aynı. Msi da suprim ve vanguard neyse msi'ında kaliteli modelleri aynı. Marka değil modele bakarak değerlendirseydin msi monitörleri beğenirdin.

Msi şu monitörü 8 bin TL'ye satıyor...

Mag275QF ölçüm verileri:
Desktop Screenshot 2025.06.30 - 14.15.04.60.webp

Birde 6.5k'ya satılan KTC marka monitörün renk gamutuna bak.

Desktop Screenshot 2025.06.30 - 14.16.05.93.webp

Bu durumda gidipte Msi diye geniş gamut bile sunamayan bir monitör alan birisi parasını pul eder.

Son düzenleme:
Arkadaşlar zam yok ürün bittiği için farklı satıya yönlendiriyordu. Aynı satıcı terkar 3.800 den yayınladı sepete ekleyene kadar yine stok bitti yakalarsam sipariş edeceğim bende.

Pardon kötü ürünü gömdüğüm için ürüne sahipsin herhalde böyle tatmin ediyosun kendini ister eleştiririm ister överim sanane ? ben beğenmediğimi belirttim ürüne sahipsen vatan korur gibi savunmayın şu çöp ürünleri sayenizde fiyatlar yerinde durmuyor.

Pardon kötü ürünü gömdüğüm için ürüne sahipsin herhalde böyle tatmin ediyosun kendini ister eleştiririm ister överim sanane ? ben beğenmediğimi belirttim ürüne sahipsen vatan korur gibi savunmayın şu çöp ürünleri sayenizde fiyatlar yerinde durmuyor.
Aynen ürüne sahibim fotoğrafını da atıyım:

Beğendin mi ktc monitörümü?
IMG_3478.webp

IMG_3085.webp

IMG_2940.webp

IMG_2604.webp

Benim ihtiyacım var sanki, siz daha ucuza daha iyi ürünler alın diye paylaşıyorum ktc’yi. Asus ve msi daha pahalıya alt segment ürünler satıyor, veya ederinden fazlasına satıyor. Sen kendine edersin ancak.

Fiyatlar sayemde yerinde durmuyormuş, aşırı talepten ürünün stokları bitmiştir ben ne yapayım? Millet f/p ürün alsın diye bilgilendirdim. Benlik bir durum yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,140
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri