Öyle olmuş, 1 saat önce 3800 idi.Stok geldi de tekrar mı bitti?
Öyle olmuş, 1 saat önce 3800 idi.Stok geldi de tekrar mı bitti?
10 stok varmış Akakçe'ye göre. Stok gelince 1 saatte yutuyorsunuz sonra fiyatı neden böyle diyorsunuz.Öyle olmuş, 1 saat önce 3800 idi.
Parlaklığın neyini eleştirdin? 520nit çıkmış monitör. Mümkünse sen eleştiri yapma. Ayrıca renk gamutu kötü değil o fiyat bandında iyi. Sen diğer markaların 3-5k arasına sattığı monitörlerin renk gamutundan bihabersin.Yanlış yönlendirmek istemem fakat forumda 100lerce konu var zaten ufak bi araştırmayla bulabilirsin zevk ve tercih meselesi ben monitörün renk ve parlaklığını eleştirdim hele monitör ayağına hiç değinmiyorum bile ince metal koyup geçiştirmişler kutu zaten ALLAH'a emanet ben şahsen vermem bu paraları bu cihaza.
Kötü monitör almışsın, haberin olsun. Ktc’den düşük gamut, kontrast oranı ve parlaklığa sahip. Ktc’nin paneli bile TCL iken senin monitörde kullanılan panel HKC. Fıkra bu kadar.msi e2 180 modelini 2-3 ay önce 3500 liraya almıstım iyzico indirimle. buna bu paraları veren iyi kazık yer. satmaya kalksanız alanda olmaz. bu monitörün ve marka değerinin hakkı 2500-2700 tl arası olmalı. ha msi cok mu iyi ben msi monitörleride beğenmiyorum ama en azından satarken alıcısı var.
1 aydır 3500-3800 bandında satılıyordu. Ben daha önce satın aldım. Nerede fiyat neden böyle demişim?10 stok varmış Akakçe'ye göre. Stok gelince 1 saatte yutuyorsunuz sonra fiyatı neden böyle diyorsunuz.
ben msi monitörü satmaya kalksam 1 haftaya satarım övdüğün monitörü koysan teklif gelmez. olaylara bu açıdan bakıyorum ben al sat çok yapıyorum.Parlaklığın neyini eleştirdin? 520nit çıkmış monitör. Mümkünse sen eleştiri yapma. Ayrıca renk gamutu kötü değil o fiyat bandında iyi. Sen diğer markaların 3-5k arasına sattığı monitörlerin renk gamutundan bihabersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötü monitör almışsın, haberin olsun. Ktc’den düşük gamut, kontrast oranı ve parlaklığa sahip. Ktc’nin paneli bile TCL iken senin monitörde kullanılan panel HKC. Fıkra bu kadar.
Msi diye %93SRGB, %75 DCI-P3, 860:1 kontrast oranı ve 265nit monitör almışsın.
Bu monitörün güncel fiyatı 4.800 TL birde.
Ekran üreticisi, aynı zamanda premium ve f/p ürünlerin oem markası olan güvenilir markaları siz piyasaya sokmayın gömün ki msi gibi markalar sizi böyle sevsin. Kendi kendinize edersiniz.
Almayacaksan bile objektif yorum yap ki msi size daha iyi kalitede ürünleri daha ucuza satsın. İzoly, rampage, gamepower muamelesi çekmek yerine markayı biraz araştırın. Ktc gibi markaların gelmesi sizin işinize yarar sadece.
İnno3d, zotac, galax ve palit gibi markalar olmasa asus ve msi sizs 5060 ı 30k’dan satar ama haberiniz yok.
Monitörü herkes senin gibi al sat yapmak için mi kullanıyor. 1000 kişi çevirsek 1 kişi al sat yapar monitörleri. Kargoda hasar görmesi ayrı dert, kullanıcının beğenmemesi ayrı dert vs monitörler al sat ürünleri değiller. Sırf marka diye çöp monitörlere para harcamaya devam edebilirsin.ben msi monitörü satmaya kalksam 1 haftaya satarım övdüğün monitörü koysan teklif gelmez. olaylara bu açıdan bakıyorum ben al sat çok yapıyorum.
Marka kötü yani marka değeri yok neyi savunuyorsun anlamadımMonitörü herkes senin gibi al sat yapmak için mi kullanıyor. 1000 kişi çevirsek 1 kişi al sat yapar monitörleri. Kargoda hasar görmesi ayrı dert, kullanıcının beğenmemesi ayrı dert vs monitörler al sat ürünleri değiller. Sırf marka diye çöp monitörlere para harcamaya devam edebilirsin.
Övdüğün monitöründe her şeyi ortada. Bari iyi bir şey olsa, birde daha pahalıya satılıyor.![]()
Marka kötü falan değil. Araştır markayı ondan sonra konuş. Neden kötülüyorsun anlamıyorum markayla alakalı bilgin yok.Marka kötü yani marka değeri yok neyi savunuyorsun anlamadım
istediğin alıntıyı yap dostum. 4750 tl ye aynı özelliklerde asus msi gibi markaların monitörü varken bunu alanın ya parası coktur yada macera arıyordur.Marka kötü falan değil. Araştır markayı ondan sonra konuş. Neden kötülüyorsun anlamıyorum markayla alakalı bilgin yok.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyla alakası yok bu işin. Msi ekran mı üretiyor? Veya panel üreticisi falan mı? Msi ve asusun bu bütçedeki monitörlerini araştırdım zaten. Monitörlerle alakalı bilgim var iyiyle kötü olanı ayırt edebiliyorum. Msi düşük bütçede marka satıyor sadece. Senin monitör bilgin olmadığı için kendini msi aldım diye avutuyorsun. Üzgünüm ama çöp bir monitörün var.istediğin alıntıyı yap dostum. 4750 tl ye aynı özelliklerde asus msi gibi markaların monitörü varken bunu alanın ya parası coktur yada macera arıyordur.
Pardon kötü ürünü gömdüğüm için ürüne sahipsin herhalde böyle tatmin ediyosun kendini ister eleştiririm ister överim sanane ? ben beğenmediğimi belirttim ürüne sahipsen vatan korur gibi savunmayın şu çöp ürünleri sayenizde fiyatlar yerinde durmuyor.Parlaklığın neyini eleştirdin? 520nit çıkmış monitör. Mümkünse sen eleştiri yapma. Ayrıca renk gamutu kötü değil o fiyat bandında iyi. Sen diğer markaların 3-5k arasına sattığı monitörlerin renk gamutundan bihabersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötü monitör almışsın, haberin olsun. Ktc’den düşük gamut, kontrast oranı ve parlaklığa sahip. Ktc’nin paneli bile TCL iken senin monitörde kullanılan panel HKC. Fıkra bu kadar.
Msi diye %93SRGB, %75 DCI-P3, 860:1 kontrast oranı ve 265nit monitör almışsın.
Bu monitörün güncel fiyatı 4.800 TL birde.
Ekran üreticisi, aynı zamanda premium ve f/p ürünlerin oem markası olan güvenilir markaları siz piyasaya sokmayın gömün ki msi gibi markalar sizi böyle sevsin. Kendi kendinize edersiniz.
Almayacaksan bile objektif yorum yap ki msi size daha iyi kalitede ürünleri daha ucuza satsın. İzoly, rampage, gamepower muamelesi çekmek yerine markayı biraz araştırın. Ktc gibi markaların gelmesi sizin işinize yarar sadece.
İnno3d, zotac, galax ve palit gibi markalar olmasa asus ve msi sizs 5060 ı 30k’dan satar ama haberiniz yok.
Aynen ürüne sahibim fotoğrafını da atıyım:Pardon kötü ürünü gömdüğüm için ürüne sahipsin herhalde böyle tatmin ediyosun kendini ister eleştiririm ister överim sanane ? ben beğenmediğimi belirttim ürüne sahipsen vatan korur gibi savunmayın şu çöp ürünleri sayenizde fiyatlar yerinde durmuyor.