❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

Nasıl ilk gün stok bitti bu konu hatta bunun 2k versiyonuyla beraber 2 haftaya yakın duruyor burada ve ne hikmetse videodan sonra mı 4700 yapmayı düşündüler?
Hepsiburada satıcısı 3.599 TL'e sattı 23:00 gibi stok bitti kendim gördüm. Diğer satıcılarda fiyatlar o şekildeydi zaten.

Hepsiburada satıcısı 3.599 TL'e sattı 23:00 gibi stok bitti kendim gördüm. Diğer satıcılarda fiyatlar o şekildeydi zaten.
Hocam 26 mayısta sizin açtığınız konuda da fiyatı 3.649 TL ydi üstünden bir ay geçti ve ürün hep stokta vardı. Zaten genel fiyatı 3500-3780 arasında gidip geliyordu ne oldu da şimdi 4700 olası geldi? Benim demek istediğim şey bu aslında

Hocam 26 mayısta sizin açtığınız konuda da fiyatı 3.649 TL ydi üstünden bir ay geçti ve ürün hep stokta vardı. Zaten genel fiyatı 3500-3780 arasında gidip geliyordu ne oldu da şimdi 4700 olası geldi? Benim demek istediğim şey bu aslında
Sadece Hepsiburada satıcısı bu fiyatta satıyordu. Hepsiburada'da ki diğer satıcılar bu fiyatlarda satıyordu zaten. Bu arada N11'de 4.099 TL.

G65b incelemesi de gelmeli bence. 10-11k bandında akıllı tv + çok hızlı bir paneli var.

fiat bende boyle neden
1000094262.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiat bende boyle neden
1000094262.webp

Ben aldım, yaklaşık 3-4 aydır PS5'imde kullanıyorum, memnunum. Alırken Türkiye'de açıkçası çok inceleme videosu yoktu, çekinerek almıştım ama Abdullah abim sağ olsun çekmiş, kendisi de beğenmiş. Gayet güzel, öneririm fakat bir sorum var: Aşırı hız ayarını ultra hızlıda mı kullanmak mantıklı?

Ben aldım, yaklaşık 3-4 aydır PS5'imde kullanıyorum, memnunum. Alırken Türkiye'de açıkçası çok inceleme videosu yoktu, çekinerek almıştım ama Abdullah abim sağ olsun çekmiş, kendisi de beğenmiş. Gayet güzel, öneririm fakat bir sorum var: Aşırı hız ayarını ultra hızlıda mı kullanmak mantıklı?
Ghosting testine bakarak hoşuna gideni seç. 3 veya 4.seviyede kullanmak en iyisi. En sondaki ayar iyi değil.

Çok iyi fiyat. Fiyatına göre paneli çok iyi. Şu anda 5 bin TL'e kadar paneli en iyi olan monitör bu. 5 ms yazıyor ama 4. seviye overdrive ayarında 3 ms veriyor ve overshoot resmen yok. Zaten 1 ms 0.3 ms yazan monitörler de o değeri gerçekten vermiyor. KTC Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka güvenilir.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler. https://techolay.net/sosyal/konu/ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-monitor-alinir-mi.112364/
Monitörü alan kişiler yazabilir mi monitör standlı yükseklik olarak kaç cm epeyde 40.6 cm yazıyor emin olamadım

Ayıp ya yemin ederim ayıp,bizim memlekette neden bu kadar değişik insanlar var,incelemesi yapılan şeyin neden fiyatı fırlıyor ki ? @Abdullah Hacıgül abi şuna bak

Ekler

• Screenshot_20250630_000052_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250630_000052_Samsung Internet.webp
    38.1 KB · Hit: 35
Çok iyi fiyat. Fiyatına göre paneli çok iyi. Şu anda 5 bin TL'e kadar paneli en iyi olan monitör bu. 5 ms yazıyor ama 4. seviye overdrive ayarında 3 ms veriyor ve overshoot resmen yok. Zaten 1 ms 0.3 ms yazan monitörler de o değeri gerçekten vermiyor. KTC Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka güvenilir.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler. https://techolay.net/sosyal/konu/ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-monitor-alinir-mi.112364/

paylaşıldımı bilmiyorum ama abdullah senin konundan etkilenip alıp testini yapmış başlıga koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,507
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri