❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

öldürme değil hakettiği değer o kardeşim görüntü kalitesi çöp parlaklık desen oda öyle bana göre etmez bu paraları.
Hocam neresi çöp Abdullah abi incelemesini yaptıya. 3700 olduğu zamanlar daki 3700 lük monitörlerin hepsini solluyor git izle Youtube den vidyoyu

Madem öyle çöp diyorsun 3700 edaha iyi bir monitör önere bilirmisin reis.
Yanlış yönlendirmek istemem fakat forumda 100lerce konu var zaten ufak bi araştırmayla bulabilirsin zevk ve tercih meselesi ben monitörün renk ve parlaklığını eleştirdim hele monitör ayağına hiç değinmiyorum bile ince metal koyup geçiştirmişler kutu zaten ALLAH'a emanet ben şahsen vermem bu paraları bu cihaza.

msi e2 180 modelini 2-3 ay önce 3500 liraya almıstım iyzico indirimle. buna bu paraları veren iyi kazık yer. satmaya kalksanız alanda olmaz. bu monitörün ve marka değerinin hakkı 2500-2700 tl arası olmalı. ha msi cok mu iyi ben msi monitörleride beğenmiyorum ama en azından satarken alıcısı var.

Çok iyi fiyat. Fiyatına göre paneli çok iyi. Şu anda 5 bin TL'e kadar paneli en iyi olan monitör bu. 5 ms yazıyor ama 4. seviye overdrive ayarında 3 ms veriyor ve overshoot resmen yok. Zaten 1 ms 0.3 ms yazan monitörler de o değeri gerçekten vermiyor. KTC Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka güvenilir.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler. https://techolay.net/sosyal/konu/ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-monitor-alinir-mi.112364/
Konuyu güncelleyin

Çok iyi fiyat. Fiyatına göre paneli çok iyi. Şu anda 5 bin TL'e kadar paneli en iyi olan monitör bu. 5 ms yazıyor ama 4. seviye overdrive ayarında 3 ms veriyor ve overshoot resmen yok. Zaten 1 ms 0.3 ms yazan monitörler de o değeri gerçekten vermiyor. KTC Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka güvenilir.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler. https://techolay.net/sosyal/konu/ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-monitor-alinir-mi.112364/
Monitör linkte hala 3800₺, 300₺'lik bir fiyat artışına göre hala iyi midir hocalar?

Yanlış yönlendirmek istemem fakat forumda 100lerce konu var zaten ufak bi araştırmayla bulabilirsin zevk ve tercih meselesi ben monitörün renk ve parlaklığını eleştirdim hele monitör ayağına hiç değinmiyorum bile ince metal koyup geçiştirmişler kutu zaten ALLAH'a emanet ben şahsen vermem bu paraları bu cihaza.
Yaw sanarsin milyonlar veriyorsun 200hz bir monitore bu fiyatlar normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri